2013.11.18. 13:26 – Lángoló Gitárok

Robbie Williams újra Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

2014. április 25-én Robbie Williams Budapesten, a Papp László Sportarénában lép fel. A nagyon népszerű popénekes legújabb lemezét, a most megjelenő Swing Both Wayst mutatja majd be jövő tavasszal. Egyik legsikeresebb albumának, a 2001-es Swing When You're Winning egyenes folytatásaként az új lemez is klasszikus slágerek feldolgozásából, új dalokból valamint duettekből áll, amelyeket olyanokkal énekel együtt mint Lily Allen, Michael Bublé, Kelly Clarkson, Olly Murs és Rufus Wainwright. 

"Mindenekelőtt egy swingalbumot akartam csinálni, de csak azért, mert pont azt akartam csinálni. Mindig is tudtam, hogy fogok még ebben a stílusban lemezt készíteni és most érkezett el a tökéletes időpont hozzá. Élvezem a szórakoztatóipart, élvezem az életemet, a tudatot, hogy hol tartok éppen és azt, hogy minden lemezmegjelenésem egy-egy különleges alkalom. Ez az album egyfajta óda és szerelmes pillantás egy olyan korszak felé amelyben nem lehettem ott... pedig nagyon szerettem volna, s ezért érzem még mindig, hogy valamilyen módon kapcsolódnom kell hozzá. Úgy terveztem, hogy az új album ugyanolyan lesz, mint az előző volt - de rá kellett jönnöm, hogy mégsem ez az amit igazán szeretnék most. Ez az anyag más lett - nem csak feldolgozások vannak rajta, hanem olyan dalok amelyeket meg akartam mutatni a világnak, s talán olyan szerencsésnek lenni, hogy az emberek életének részévé válhatok általuk. Tehát ez nagyon hasonló az előző swing albumhoz és nagyon más is - remélhetőleg megkezdem az ábrándok gyártását a világ számára!" - nyilatkozta Williams új anyaga kapcsán még szeptemberben. 

A budapesti előadásra jegyek először a hivatalos rajongói klubtagok számára lesznek elérhetők december 4-től. Hivatalos Robbie Williams VIP csomagok kizárólag a www.markbutler.co.uk oldalon keresztül vagy a +44(0)207 603 6033 telefonszámon rendelhetők.

A hivatalos jegyértékesítés december 6-án reggel 9 órától indul a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül. 5 különböző kategóriájú ülőjegy valamint kiemelt- és normál állójegyek lesznek elérhetők az április 25-i, BudapestArénában megrendezésre kerülő koncertre.

A teljes turné és belépőjegyei, valamint a rajongói klubtagság kapcsán további információk a www.robbiewilliams.com oldalon.


pop hír robbie williams swing



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása