2013.11.22. 14:00 – Szponzorált Tartalom

Klubszemle 9. - YUK Budapest

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Rezangyal_Klubszemle_Small_2.jpg

Klubszemle rovatunkban minden pénteken egy olyan szórakozóhelyet mutatunk be nektek, ahová nem csak hétvégi bulizás miatt érdemes lemenni.  A sorozatban megismerhetitek az adott hely történetét, fő profilját, zenei kínálatát, valamint néhány mostanában aktuális programot is ajánlunk nektek.  Mai fejezetünkben a YUK kerül sorra, kérdéseinkre Tóth Balázs válaszolt.

supersonic4.jpg

A klub rövid története

A klub története egészen 1998-ra nyúlik vissza, ekkor alapította a két éve elhunyt Bernáthy Sándor ismert kortárs képzőművész, a magyar elektronikus zene atyja. 1998 és 2002 között SUPERSONIC Technikum néven az ország első techno és afterparty helye volt, gyakran vasárnap délutánig elhúzódó partykkal. 2002-ben született meg a VÖRÖS, majd 2004-ben a KÉK YUK, amelyek már az élőzenét célozták meg, így vált a klub a metál-, a punk-, a hardcore- vagy a skaélet kiemelkedő központjává. Budapest legrégebben működő underground szórakozóhelyeként a mai napig számos nemzetközileg elismert előadó fordul meg náluk. Néhány név a múltból: Mayhem, Marduk, Behemoth, Vader, Deicide, Bleeding Through, D.R.I., Walls of Jerico.

supersonic3.jpg

Mi a hely fő profilja?

Programjaink legfőképpen az underground kultúráról szólnak, szépen megférnek nálunk egymás mellett a különböző elektronikus (goa, techno, trance, drum n’ bass,) stílusok és az élőzene (punk, rock, metal, hardcore).

supersonic1.jpg

Mi az, amiért érdemes még elmenni hozzátok?

Jelen pillanatban a klub élete kizárólag a koncertekről és az azokat követő mulatságokról szólnak, de tavasszal nyílik vadonatúj kerthelyiségünk, ahol kiemelt figyelmet fogunk fordítani a minket körülölelő Goldberger-gyár és Óbuda alternatív és művész életének/történelmének tematikus bemutatására.

supersonic2.jpg

Néhány aktuális program, amit ajánlanál az olvasóknak?

Most három koncertet emelnék ki:

November 22., péntek: VI.Dead Cat Nigh w/ Rezurex - psychobilly (USA)

December 1., Vasárnap:  Klinik - Industrial-legenda (Bel)

December  6., péntek:  Adept + support -post hardcore (Swe)

A további programokért érdemes rendszeresen nézni honlapunkat, vagy a Yuk Facebook-oldalát!

Klubszemle_Adatlap_09_YUK-1.jpg

(x) A Klubszemle rovat együttműködő partnere a Rézangyal - Jellem a palackban!


ajánló program szponzoráció rézangyal klubszemle yuk budapest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása