2013.11.26. 17:55 – Lángoló Gitárok

Beismerte pedofil bűneit a Lostprophets énekese

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Szinte minden ellene felhozott pedofil vádat elismert Ian Watkins, a walesi Lostprophets volt énekese. Watkinst többrendbeli pedofil bűncselekmény elkövetésének gyanújával tartóztatták le még tavaly decemberben, de egészen idáig indulatosan tagadott mindent. A beismerő vallomást azután tette meg, miután az ügyészség megdönthetetlen bizonyítékokat, sms váltásokat, számítógépen és felhőben tárolt képeket, videókat, levelezéseket mutatott be a hatóságoknak. (Koncertfotó: Huszti István/Index.hu)

Az énekes elismerte a kiskorú gyermekek, köztük csecsemők elleni nemi erőszak kísérletét, de magát az erőszakot nem, illetve azt is elismerte, hogy elszánt és elkötelezett pedofilként élt. További két nő is bűnösnek vallotta magát az ügyben, ahol a csecsemők elleni erőszak mellett az is vád volt, hogy úgymond drogozni tanították a babákat. A nők amúgy a saját gyermekeiket ajánlották fel Watkinsnek. A 36 éves énekes korábban azzal próbált védekezni, hogy őrült rajongók törtek be a számítógépére, és ők küldözgették a (z amúgy állatos pornót is tartalmazó) képeket szét. Watkins most azzal próbálta tompítani a vallomását, hogy súlyos metamfetamin-függősége miatt nem emlékszik semmire. A bizonyítékok részleteit, azok durvasága miatt nem mutatták be a sajtónak. Többek között például videók is készültek az esetekről. A teljes beismerő vallomás miatt nem lesz bírósági tárgyalás, ítélethirdetés december 18-án várható, illetve az ügy rendkívül szövevényes mivolta miatt nem áll le a nyomozás, további áldozatok után kutatnak.

A Lostprophets többi tagja nemrég jelentette be a Magyarországon is többször járt zenekar feloszlását. Gavin Allen, walesi zenei újságíró azt mondta, hogy ugyan nagy sikereket ért el a zenekar, több millió lemezt adtak el, azonban a mostani üggyel a csapat teljes öröksége odaveszett.

FRISSÍTÉS: Egyre több információ szivárog ki a bizonyítékokról, amiket olvasva valahol érthető, hogy miért nem akarta a hatóság ezeket nagy dobra verni. Például Watkins számítógépes jelszava "Ifuckkids" volt (le kell fordítani?). A már említett videós bizonyítékon többek között az is látható, ahogy az énekes arról beszélget, hogy hogyan lehetne egy bedrogozott csecsemőt állatokkal való szexre kényszeríteni. Az egyik nő olyan fotót küldött Watkinsnek, amin orálisan szexel a saját gyermekével, akit amúgy csak egy szexuális segédeszköznek ("your little fuck toy") tekintett.

Az ügy fényében ez a videó már teljesen más színben látszik:


pop rock metál hír pedofil lostprophets ian watkins



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása