2013.12.05. 13:10 – Lángoló Gitárok

A Vágtázó Csodaszarvas különleges estje az A38-on - Idézzük a sajtóanyagot

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Különleges előadást tartanak péntek este a Vágtázó Csodaszarvas és vendégei az A38-on. Nemcsak a 120 perces nagykoncert és a vadonatúj számok miatt, hanem a Kozmikus Hang-Színház is itt mutatkozik be először. Ez egy csodálatos gondolat-, zene-, kép- és film-zuhatag, 11 percben (3 ember több hónapos munkájával). A varázserő akkor a legteljesebb, ha minden érzékünket megnyitjuk előtte és belső világunkat is ünneplőbe öltöztetjük. A Vágtázó Csodaszarvas ez évi nagykoncertjét bevezetve Boldizsár Ildikó Csoda és varázslat a népmesékben című előadása nyit utat a valóság teljesebb érzékeléséhez, egy új, tökéletesebb életmódhoz, amelyben a csoda a létezés titkait és lehetőségeit fürkésző esemény. Grandpierre Atilla a Kozmikus hang-színházzal új műfajt teremt, hogy az Élet csodaerejét kigyújtó gondolatok hangbejátszásával, kísérőként tudat-tisztító zene- és film-bejátszások folyamával szólítsa meg mindannyiunkban az igazi élet átélésének vágyát. A Vágtázó Csodaszarvas: Az égigérő fa című koncertje a zeneteremtés közvetlen, ősi módjait felelevenítve egyetlen utazás az Égigérő Fán a legmagasabb kibontakozás, a Természet központjában ragyogó legyőzhetetlen őserő, a legmagasabb szépség, a borzongató örömmámor felé.

Az Égigérő Fa – Csoda és varázslat – Kozmikus Hang-Színház
EGY EST A VARÁZSLATRÓL – CSODAERŐ ÉS A MINDENSÉG
2013. december 6, 18:00, A38 hajó

Programok:
18:30 Boldizsár Ildikó előadása: A mesékben rejlő ünnepek (konferencia-terem)

18:30 Tundravoice (nagyterem)

19:30 Kozmikus Hang-Színház (nagyterem, Grandpierre Atilla elképzelései alapján. Hangmérnök: Paulik László, Képszerkesztő: Nagy Mihály Ébrenálmodók)

20:00 VÁGTÁZÓ CSODASZARVAS: AZ ÉGIGÉRŐ FA (nagykoncert)


folk punk hír vágtázó csodaszarvas



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása