2013.12.07. 09:30 – Szponzorált Tartalom

Klubszemle 10. - Trafiq

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Rezangyal_Klubszemle_Small_2.jpg

A kivételesen szombaton jelentkező Klubszemle rovatunkban olyan szórakozóhelyeket mutatunk be nektek, ahová nem csak hétvégi bulizás miatt érdemes lemenni.  A sorozatban megismerhetitek az adott hely történetét, fő profilját, zenei kínálatát, valamint néhány mostanában aktuális programot is ajánlunk nektek. Mai fejezetünkben a Trafiq került sorra.

trafiq_2.jpg

A klub rövid története

A Trafiq a Hercegprímás és az Arany János utca sarkán található bár, vagy angolos értelemben vett klub, Elsődleges célunk, hogy a folyamatosan bővülő italkínálat, a kiszolgálás, így a személyes szervízre fektetett hangsúly, illetve a gasztronómiai kínálat révén valami újat mutassunk a fővárosi éjszakában. A Trafiq 2012. július elején nyitott, és mára Budapest egyik legnépszerűbb szórakozóhelyé váltunk.

_SMF0959.JPG

Mi a hely fő profilja?

Zenei kínálatunk nagyon sokrétű, elsősorban az igényes, de szórakoztató programok jellemzőek. Legyen szó koncertekről, vagy csak egy sima dj setről, a lényeg, hogy nálunk valami olyat kapjon az ember, amit máshol nem nagyon láthat. Ilyen különlegesség, hogy szombatonként a DJ set mellett egy hangszeres zenész is mindig helyet kap a programban, akik live act keretein belül élőben dolgozzák át az aktuális kedvenceket. Így gyakran felkapják a fejüket az emberek, amikor egy közismert dal hegedű, trombita, vagy éppen tangóharmonika kíséretet kap. A zenészek mellett gyakran énekesek is színpadra lépnek, így az ember egy sima hétvégi DJ setből rögtön egy koncertbe csöppen. Most induló csütörtöki sorozatunkkal pedig megpróbálunk egy kis színt vinni a hétköznap éjszakákba, ebben az elektronikus zene legkülönfélébb válfajai képviseltetik majd magukat.

_SMF1143.JPG

Mi az, amiért érdemes még elmenni hozzátok?

Kortárs alkotók aktív foglalkoztatása mellett a rég elfeledett klubérzést szeretnénk visszahozni. Célunk, hogy egy kulturális befogadó helyet teremtsünk, amely nem csak éjszaka, de nappal is jelentős szerepet játszik a város életében. Akárcsak a kialakított enteriőrben és az egyedi koktéljainkban, a kulturális jelenlétben is magas minőséget képviselünk. Elérhető, fesztelenül elegáns közeget szeretnénk teremteni, ahol céljaink szerint pezseg az élet, így hozzátéve napjaink Budapestjének képéhez.

trafiq_1.jpg

Néhány aktuális program, amit ajánlanál az olvasóknak?

December 14.-én exkluzív Karányi dal és klippremier lesz nálunk, ahová élőben érkezik Big John, az egyik leghíresebb amerikai gospel énekes, aki Karányi setje alá fog live actezni! A további programokért érdemes rendszeresen odanézni a Facebook-oldalunkra!

Klubszemle_Adatlap_10_Trafiq-1.jpg

(x) A Klubszemle rovat együttműködő partnere a Rézangyal - Jellem a palackban!


ajánló program szponzoráció rézangyal trafiq klubszemle



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása