2013.12.10. 12:22 – dankógábor

Pressert és Adamist is jelölték Grammyre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A hétvégén kihirdették a Grammy-jelölteket, erről itt lehet a rövid hírt elolvasni. Az viszont a mi figyelmünket is elkerülte, hogy vannak magyarok is a popzenei jelöltek között, még ha csak áttétesen is. Igen, Kanye West New Slaves dalában van ugye az a híres részlet a Gyöngyhajú lány című Omega-slágerből, így a szerzők között sok más külföldi mellett felbukkan Presser Gábor és Adamis Anna neve is. Így ni:

new slaves.jpg

Mindez amúgy a legjobb rapdal kategóriában szerepel olyanok mellett, mint ASAP Rocky, Drake, Macklemore & Ryan Lewis feat. Wanz és Jay-Z Justin Timberlake-kel. Utóbbiak ráadásul Nirvanát hangmintáztak, szóval Presseréknek olyanokkal is meg kell küzdeni, mint Kurt Cobain, Dave Grohl és Krist Novoselic. Durva harc lesz, az biztos, de simán nyerhetnek. (A találatot köszi Horváth Ádám olvasónknak!)

És van még valami, tessék csak nézni! (Ezt pedig Hrotko Eszternek köszi!)

eotvos.jpg


hiphop hír rap kanye west presser adamis



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása