2013.12.11. 15:00 – Hirdetés

Erre pörög Halott Pénz

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

December 30-án, Budapesten, a Hungexpo területén megrendezésre kerülő háromnapos Indoor Fesztiválon ad évzáró koncertet az idei év egyik nagy dobása, Halott Pénz. Azt már tudjuk, hogy melyik női testrész a gyengéje, de most az is kiderül, milyen számokra, lemezekre, klipekre mozdult, milyen filmre kattant rá, és milyen fesztiválokon bulizott idén.

Az elektrós beütésű, de néhol gitárzenét is beépítő hiphopban utazó pécsi Halott Pénz a hazai könnyűzenei egyik legizgalmasabb előadója, aki idén számos slágert tartalmazó új lemezt jelentetett meg. Legközelebbi nagy koncertjére december 30-án a budapesti Indoor Fesztivál harmadik napján kerül sor (ezen az estén lép fel egyébként többek közt a Punnany Massif, a Brains és az Akkezdet Phiai és a Carbonfools is). Íme, a kedvencek listája.

Kedvenc idei dal: Songhoy Blues – Soubour

Kedvenc idei lemez: Alice Russell – To Dust

Kedvenc idei klip: Flume & Chet Faker - Drop the Game

Kedvenc idei fesztivál: Fishing On Orfű és persze az Indoor.

Kedvenc idei film: Adéle élete 1-2. fejezet

Még több infó Halott Pénzről: http://halottpenz.hu 
Még több infó az Indoor Fesztiválról: www.indoorfesztival.hu 


hiphop hír indoor halott pénz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása