2013.12.13. 15:07 – Hirdetés

Shantel ismét az A38-on

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

131216_shantel02_MatthiasHombauer.jpgAz európai klubokat pár éve meghódító Balkán-hullám legjelentősebb képviselője, a német, de bukovinai ősökkel büszkélkedő Shantel utoljára tavaly decemberben lépett fel az A38 Hajón, őrjöngő telt ház előtt. Elektronikával megtámogatott balkáni muzsika, jó adag elektroszvinggel, tánc végkimerülésig! A koncertre a közelgő karácsony alkalmából vacsorajegy is váltható, aminek ára magában foglalja a koncertet, illetve az azt megelőző, különleges hangulatú, alkalomhoz illő menüvacsorát az A38 Hajó panorámaéttermében. A menü: Kevert saláta grillezett kecskesajttal és Roston sült csirkemell erdei gombás rizottóval.

Shantel & Bucovina Club Orkestar (D)

The Kiez Is Alright Tour 2013 – Lemez- és mobilapp-bemutató koncert
2013. december 16., hétfő 20h
A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő
Koncertterem
Belépő: 3500 Ft, elővételben: 3000 Ft. Koncert+vacsorajegy, csak elővételben: 6000 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

A38 - Jegyvásárlás


hír a38



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása