2013.12.17. 12:38 – dankógábor

MGMT, Volbeat és Bring Me the Horizon Sopronban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bmth1.jpgA fenti három nevet elnézve egyelőre rockbuli a jövő júliusi 22. Volt fesztivál. A Volbeat ugyanis olyan, mintha a Metallica Johnny Cash-sel jammelne, a Bring Me The Horizon pedig a Linkin Park nagyon dühös, hardcore-os kistestvére lett az utolsó lemezével. Persze ott van enyhítésnek az MGMT, aki a Pink Floyd korai korszaka előtt adózik egyfolytában, és pont emiatt jók. Mindezt azoknak mondtuk persze, akik nem lennének tisztában az amúgy tényleg népszerű zenekarokkal. Van nyilatkozat is, tessék lejjebb tekerni!

„Az idei siker után természetes, hogy nagy a várakozás a közönségünk részéről. A karácsony előtti időszakban 3000 darab bérletet dobtunk piacra, kedvezményes áron, ezt azonban – a nagy érdeklődés miatt – 5000-re emeltük, miután a tervezett mennyiség a vártnál hamarabb elkelt" – mondta ezt Fülöp Zoltán, aki a rendezvény egyik alapító-főszervezője, hozzátéve, hogy hónapok óta dolgoznak azon, hogy a 22. Volt Fesztiválon olyan világsztárokat láthassanak vendégül, akiket sokan várnak idehaza. „Nagy öröm számunkra, hogy az első hármasban máris olyanokat jelenthetünk be, akik a kívánságlistánk élmezőnyét alkotják, évek óta: az MGMT, a Volbeat és a Bring Me the Horizon mind a közönségünk kedvencének mondható" – ezt már Lobenwein Norbert mondta, aki a VOLT Fesztivál másik alapító-főszervezője. 

Az elmúlt hetekben amúgy az volt a legfontosabb hír a Volt fesztivállal kapcsolatban, hogy a European Festival Awards-on beválasztották a 10 legjobb fesztivál közé a közepes méretűek versenyében. A díjátadó gálára januárban kerül sor a hollnadiai Gröningenben.


fesztivál hír volt volbeat mgmt bring me the horizon



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása