2013.07.06. 16:30 – minority

Pusztít a death metal Motörheadje - Krisiun-koncertkritika

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Krisiun & Angerseed & Kill With Hate @ Club 202, 2013.07.05.

Ami másnak a Slayer és a Reign in Blood, az nekem a Krisiun és a Black Force Domain lemez. Ezt nem is akarom nagyon magyarázni, mert egyrészt senkit sem érdekel, másrészt valószínű, hogy csak generációs különbségekről van szó. Ha már a szervezők voltak olyan bevállalósak és a nyár közepén - a fesztiválszezonban, amikor egyébként is egymást érik az itthoni death metal koncertek - bagóért elhozták nekünk a három testvérből álló brazil triót a Club 202-be, csak nem lehetett kihagyni a stílus egyik legjobb koncertzenekarát. Elő is vettem gyorsan a tíz éve, még az E-klubos Morbid Angellel közös bulijukon a zsebpénzemből vett, ütött-kopott Krisiun pólómat, de azzal a lendülettel vissza is tettem, mert közben eszembe jutott, hogy azt bizony még másnap a gimiben, nagyszünetben véletlenül kiégettem, amikor a szemközti üzletsoron suttyomban cigiztünk. Hát valami ilyesmit jelent nekem a zenekar. Alex Camargo szőrös indiánpofája és ez a bizonyos véres, pentagramos póló, amit abban az időben, mikor még a kutya sem ismerte a brazil triót, minden komolyan vehető death metal zenész hordott, Trey Azaghtothtól kezdve az Immolation gitárosáig.


koncertbeszámoló krisiun kill with hate angerseed club202



2013.07.06. 15:31 – sajó d.

Paul McCartney és a lakossági elektró

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

macca3.jpgAkinek máig képtelen feldolgozni a Doors és Skrillex közös szerzeményét, annak semmiképpen sem ajánljuk Paul McCartney új számát az olasz Bloody Beetroots electrohouse produkcióval. Sir Paul mindig is kacérkodott az elektronikus zenével, azonban a barbár veretésre specializálódott, idén a Balaton Soundon is fellépő Bloody Beetroots talán nem volt épp a legjobb választás így túl a hetvenen. Az Out of Sighthoz videó is készült, nem is akármilyen. Ebben a két világító Venom-maszkos tag ellő minden kötelező giccset a lángoló zongorától a teátrális rockgitározásig, a kizárólag fiatal lányokból álló kórusról nem is beszélve. McCartney is feltűnik a klipben, de csak az arcát mutatják párszor. A dal egyébként sztenderd stadiondubstep egy csipetnyi élő hangszereléssel a kevésbé vartyogós fajtából, bár ettől még semmivel sem lett értékelhetőbb a végeredmény, maximum kevésbé kínos. Paul McCartney dubstepes klipjét megmutatjuk a hajtás után.


hír elektronikus klip dubstep electro paul mccartney bloody beetroots



2013.07.05. 12:00 – Lángoló Gitárok

Orom utca 8 - Itt egy új ZUP-klip

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

IMG_9027.jpgItt a legújabb ZUP-klip az Orom utca 8. című dalhoz, mely a márciusban megjelent bakelit nagylemez legnépszerűbb szerzeménye lett időközben. Mutatja ezt az is, hogy a Petőfi Rádió májusi toplistájának élén végzett a szám. A klip a Madvision stáb keze munkája, a helyszínt pedig a Budapest Park biztosította. A zenekarral legközelebb július 13-án Budapesten lehet találkozni, amikor a klipforgatás helyszínén csinálnak egy közös bulit a Vad Fruttikkal. Alább a videó.


premier hír exkluzív zup



2013.07.05. 10:54 – edicsek

Olvass el egy kibaszott könyvet! - Wes Borland nagyon bölcs ember

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Wes Borland, a Limp Bizkit gitárosa, sosem volt egyszerű forma. Nemcsak azért, mert a zenekara pályafutásának legeredetibb momentumai az ő színpadi ruhái, mit ruhái, jelmezei voltak, hanem mert amellett hogy remek gitáros, kiváló festő is. Nemrég pedig a Twitterjén életvezetési tanácsokat is adott, illetve saját bölcsességeit osztja meg a követőivel. Nem kell megijedni, Borland nem egy Coelho, de azért szemezgetünk néhányat a megfontolandó tippekből, amelyeket a követőinek tanácsol száz pontban.


rock hír limp bizkit wes borland



2013.07.05. 09:55 – Hirdetés

Különleges jegyek Roger Waters Falára

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rw_the_wall.jpgMár csak 7 hét van hátra, hogy Budapesten köszönthessük a világ jelenlegi legnagyobb szabású produkcióját, a legendás Fal előadást. Nem csak azok zengenek ódákat róla, akik két éve a technikailag teljesen felújított show-t látták az aréna turné valamelyik állomásán, de minden szerencsés néző, aki már látta, egybehangzóan állítja, hogy a stadion verzió olyan lenyűgöző, grandiózus és lélegzetelállító, amit mindenkinek az életben egyszer látnia kellene. A budapesti előadás előkészítése is megkezdte hajráját, és a produkcióval történt technikai egyeztetések után két újabb szektor került megnyitásra a jegyvásárlók számára. Az U jobb és a X jobb elnevezésű szektorokba ráadásul rendkívül kedvező áron, 4.900,- forintért lehet a belépőket megvásárolni az előadásra. Miután a szektorok kapacitása korlátozott, így aki szeretne lecsapni erre a különleges lehetőségre, érdemes sietnie. Limitált számban egy exkluzív jegyfajta is forgalomba kerül, amely a tetővel védett tribünön kialakításra kerülő helyekre szól. Az úgynevezett fedett ülőhelyre szóló belépők 34.900,- forintért vásárolhatók meg. Az újabb fajta jegyek a még elérhető többi belépővel együtt július 5-től kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.


rock hír fal roger waters



2013.07.04. 15:29 – Lángoló Gitárok

Négyszögöl 3. - Három új dal a Blind Myselftől (exkluzív premier)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

blind.jpgMegérkezett a harmadik adag dal a Blind Myself négy részletben megjelenő lemezéről. A Diszkószám az éhezésről, Az igazi szó és a korábban nálunk bemutatott, Fásy Ádámmal készült Veszélyes hulladék című klipes dal ingyenesen letölthető a zenekar honlapjáról, a számokról pedig Tóth Gergő frontember mesélt nekünk részletesebben, a hajtás után ezt is megmutatjuk a dalok mellett.


premier metál hír exkluzív blind myself négyszögöl



2013.07.04. 14:34 – sixx

Nagyon szarul van Lemmy, nem fesztiválozik a Motörhead

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

1044801_602291893136456_699570830_n.png

Emberek, lehet kezdeni az aggódást, Lemmy, a Motörhead 67 éves énekes-bőgőse annyira szarul van, hogy a zenekar kénytelen volt lemondani a nyári fesztiválfellépéseket. A bibircsókot ismét divatba hozó Lemmy két hónapja lett rosszul, az orvosok vérömlenyt találtak benne valahol (nem árulják el hol, de ha teszem azt a hátán, akkor csak nem csapnak ekkora palávert) és ugyan siettek megnyugtatni mindenkit, hogy a baj nem nagy, a júniusi 3 bulit le kellett mondaniuk.

Lemmy legutóbb azt írta a Facebookon, hogy pár nap és máris jobban lesz, és "mire észbe kaptok, már lendületesen dugok valami muffot", de a projektet jegelni kell egy ideig, az orvosok tanácsára hat fesztiválkoncertet is lemondott a zenekar Franciaországban, Oroszországban és Németországban. Lemmy nagyon sajnálja, hogy csalódást okoz a rajongóknak, de nem tehet mást, mert mint írja "van olyan helyzet, amikor az orvosok tanácsát kell követni, és kész. Amint felépülök, megint turnézunk és kurva jók leszünk."


motörhead lemmy szarul levés



2013.07.04. 13:25 – Lángoló Gitárok

Aki még a Nirvanához is túl deprimált volt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

2_2.jpg

Az angolszász könnyűzenei sajtó előásta azt az embert, aki elmondhatja magáról: két világhírű bandából is kirúgták. Jason Everman egy zeneőrült gyerekpszichológus hatására kezdett el gitározni a terápia részeként, később gimnazista éveit a punk rock határozta meg. A Nirvanából és a Soundgardenből is kitették, még mielőtt a grunge elérte volna népszerűsége csúcsát. Miközben a Nirvanát pont a deprimált frontember imázsa tette többek közt világszerte ismertté, Everman még ebben a csapatban is túl depressziósnak számított, a Soundgardenben pedig nem jött ki a többi taggal.


rock nirvana karrier soundgarden



2013.07.04. 10:39 – sixx

A Yeezus már senkit nem izgat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

2_1.jpg

Hiába debütált a Billboard-lista első helyén Kanye West minimalista borítóval és lopott Omega-nótával súlyosbított opusza, a második hétre mindenki megvette/letöltötte, akinek nagyon kellett, így 80 százalékot esett az eladás, a Yeezus meg visszaesett a harmadik helyre. Mellesleg a zeneipar siralmas helyzetéről igen sokat elárul az, hogy egy ilyen bukta után egy anyag a 3. helyig esik csak vissza, és nem a 196.-ra.

Míg West az első héten 327 000 példányt adott el a cuccból, a második héten már csak 65 000 kelt el, ami elég nagy szopó ugye, de így is csak a negyedik helyre elég a "ki szívott egy hét alatt a legtöbbet a Billborad-listán" felmérésben. Ezt a cseppet sem kedves címet jelenleg Madonna MDNA című anyag birtokolja, egy hát alatt 86,7 százalékot zuhanó eladásával. Második Lady Gaga Born This Way c. albuma (84,28 százalék), a harmadik helyen pedig Mac Miller Blue Slide Park-ja áll 82,54 százalékkal.


kanye slágerlista szopó



süti beállítások módosítása