2014.01.03. 09:15 – dankógábor

Little G Weevil első helyre került a magyar Itunes-listán

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Csütörtökön első helyre került Little G Weevil a magyar Itunes albumlistán, magyarán az ő lemezét vették meg a legtöbbször az Apple boltjában itthon az elmúlt egy hétben. Nem akarunk szerénykedni, biztos, hogy volt valamennyi közünk hozzá, de ha nincsenek a fenti (és lenti) klassz riportfilmet készítő Sixx, Szász Barna és Nagy Dani kollégák, valamint Durkó Ádám, akkor nem lett volna mit megosztanunk a Facebookon, hogy besegítsük a lemezeladásokat. Persze ehhez meg kellett egy lemez, amit Little G Weevil csinált, és ami már nem csak a tekintélyes Mojo magazin éves blueslistáján végzett az előkelő harmadik helyen, hanem itthon is elkezdték venni. És vajon mit szól ehhez Little G Weevil, azaz Szűcs Gábor?

Ennek nagyon örülök. Ez azt jelenti, hogy Magyarországon az emberek igenis szeretik az őszinte, igényes zenét és az sem számít ha a szöveg nem magyarul van. Legyen ez üzenet azoknak a médiáknak illetve hazai lemezkiadóknak, akik erőltetik az "ötperces" produkciókat a gyors haszonszerzés reményében. Teret kell adni a jó zenének és a nem magyarul éneklő előadóknak. Ha a zene hiteles és szívből jön, az emberek szeretni fogjak sokáig.

Egyébként éreztem, hogy valami történik a több száz email és a hirtelen megugrott hazai lemezrendelések alapján. Nagyon örülök és köszönöm az Indexnek a kitűnő munkát.

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok. Júniusban találkozunk!

Szóval, akit itthon akarja élőben látni a blueszenészt, júniusban megteheti valahol. Pontos infók még nincsenek, de majd szólunk.

Jobbra tessék nézni!

little_itunes.jpg


hír blues little g weevil



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása