2014.01.29. 16:47 – Gnosis

Sokkolni fog az új Wolves In The Throne Room

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Wolves-images.jpgA hipszterkommuna akarva, akaratlanul felkent papjai új anyaggal jelentkeznek hamarosan. Izgatottan várjuk, hogy egy zúzós-elszállós, erdőben bolyongó filozofálgatós, a blackmetal közönségnek középsőujjat mutató anyaggal újabb szintet lépjenek zeneileg. Túllépve a Celestial Lineage-en és kibontva azt, hogy elringassanak minket az égi-éteri dolgaikkal, a természetimádatot még jobban kihangsúlyozva.

Természetesen mindez nem így lesz, a fuck offot mi kapjuk az arcunkba, mert rájöttek az amerikai srácok, hogy sokkal nagyobb kreativitás van a billentyűzgetésben, ráadásul gitárok és dobok nélkül, úgyhogy inkább egy teljesen instrumentális albumot szeretnének szívük kreatív kamráiból kiszakítani nekünk. Jajj, ez annyira 1999!

Emlékezzünk a boldog időkre inkább ezekkel:


metál hír black wolves in the throne room



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása