2014.02.14. 15:01 – Lángoló

Szombat este Tudósok az A38-on

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Rohanok egy tolókocsiban érted című Tudósok-szám legújabb, A legszebb szerelmes dalok című lemezükön jelent meg. A klipet a Közgáz Vizuális Brigád készítette a zenekar novemberben, Adolphe Sax születésnapján az A38 Hajón adott koncertjéből. A vágást Kronauer Ádám csinálta. A Tudósok február 15-én, szombaton ad koncertet az A38 Hajón, amelyet ezúttal a közelgő választásoknak szentelnek. Előttük a szentendrei Ricsárdgír zenekar ad koncertet, amely egyben Nincsen sárkány című első lemezük bemutatója is egyben.

Az utóbbi időben elég furcsa extrém-sport alakult ki a szentendrei út Kaszás dűlői felüljárója környékén, amely egyébként arról híres, hogy a környékén szoktunk nyáron tolongani, amikor a Sziget fesztiválra próbálunk bejutni. Mint kiderül, itt a rock'n'roll szellemisége nem csak nyáron tombol, hanem immár egész évben, éspedig a tolókocsisok jóvoltából, akik a az egyik oldal panelházaiból próbálnak a túloldalon lévő bevásárlóközpontba úgy eljutni, hogy a forgalom kellős közepén átverekedik magukat a rohangáló járgányok között ott, ahol semmilyen átkelő nincsen, mert a megtenni kívánt út így rövidebb, na meg izgalmasabb is.

Ez a szám az egyik legvadabb ottani tolókocsis előtt tiszteleg, aki egy téli reggelen a vele szembejövő forgalommal rezzenéstelen arccal rohant tolókocsijában, majd miután a szembejövő autók jókora fékezéssel az utolsó pillanatban az elgázolása előtt megálltak, ugyanezt megcsinálta a másik irányból jövőkkel is, s már ment is a tíz forinttal olcsóbb zsömléért, de az is lehet, hogy igazából egy csodálatos csaj vár rá, akit ő magyar Mad Maxként boldoggá tett szerelmével megannyiszor gázolva el őt.


rock hír a38 tudósok



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása