2014.02.25. 11:45 – dankógábor

Vajon a GWAR le merné fejezni a magyar miniszterelnököt is?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

136457-219d4ba2-9cf4-11e3-a9da-9bbf7f799bef.jpgA GWAR nem egyszerű zenekar. Ezt már riporterünk is megtapasztalta, mikor egy szigetes Peaches-interjú alatt a zenekar gitárosa fogta magát, odament az énekesnő teljesen meztelen hermafrodita táncosához, és elkezdett vele smárolni. Nem viccelünk, itt a bizonyíték. Szóval ez a vérben fürdőző, szörnymaszkos rockzenekar csinált most botrányt Ausztráliában. A Soundwave fesztivál két állomásán is megcsinálták, hogy a színpadon csapták le Tony Abbott ausztrál miniszterelnök hasonmásának a fejét. Hogy miért csinálták? Mert az ottani rajongók ezt kérték. (Fotó: Channel [V] Twitter)

Oderus Urungus énekes elárulta, hogy beszélgettek az ausztrál rajongókkal, újságírókkal, akik azt mondták nekik, hogy mekkora móka lenne, ha a színpadon megszabadítanák Abbott testét a fejétől. Hát megcsinálták. Urungus kifejtette, hogy miután lecsapta a politikus fejét, akinek a vére ezután a teljes közönséget beterítette, meglepődve tapasztalta, hogy a politikus másnap megjelent a tévében. "Néztem a reggeli műsort, és ott beszélt Tony Abbott a hírekben. Új fejet növesztett egy éjszaka alatt! Milyen miniszterelnökötök van nektek? Valamilyen élőhalott vámpír fenevad lehet, hogy egy kibaszott új fejet növesztett az éjszaka alatt." - mondta az énekes.

Na ennyire kell komolyan venni a GWAR zenekar politikailag teljesen inkorrekt show-it. Az ausztráloknak valamiért ez túl sok volt. Sokak szerint ezt már nem szabadna eltűrni egy politikusnak. Az újságírók természetesen Abbott hivatalát is megkeresték, de ő egyelőre nem reagált a véres eseményekre.

A fent emlegetett ominózus szigetes koncerten amúgy többek között egy Hitler-Jézust is lefejeztek, feldaraboltak egy rendőrt, de a Sátán is megjelent egy hatalmas Dávid-csillaggal a mellén, ami után egy turbánjából égő gyújtózsinórral szaladozó muzulmánnak vágták el a torkát. Nem a Szigeten, de korábban már ilyen szörnyű halált halt a GWAR által például George W. Bush és Barack Obama is. Vajon Magyarországon ezt meg mernék csinálni?


horror rock hír gwar



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása