2014.02.27. 11:58 – dankógábor

Jön a Thirty Seconds to Mars is az egy nappal tovább tartó Voltra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tavaly azt írtuk a Thirty Seconds to Mars voltos koncertje után, hogy aki véletlenül odakeveredik Jared Leto rockzenekarának egyik fellépésére, az mindenképpen nézzen bele, mert ennyire grandiózusan még nem láttuk eladni a nagy semmit. Na, idén ezt bárki megteheti, ugyanis megint jönnek Sopronba. Állítólag annyian szerették volna a sokadik újrázást, hogy kénytelenek voltak a szervezők engedni, és rábeszélték a csapatot a harmadik voltos fellépésre. Ez a legnagyobb hír a mai bejelentésben, de persze van még több más zenekar is.

Jön például Angliából a You Me at Six rockzenekar, akik olyan előadók dalait gondolták újra, mint Lady Gaga, Ellie Goulding, Avicii, Jessie J, a Coldplay vagy a Foo Fighters. Aztán lesz Birdy, aki jelenleg még 18 éves sincs, de mindenki odavan a hangjáért. Elektronikus zenét kedvelőknek örömhír Netsky valamint Excision neve, a hardcore-osok pedig a tegnap előtti pesti koncertjük után Sopronban is megnézhetik a Hatebreedet. Japánból jön a Tricot, lesz még Kuroma (az MGMT alkalmi gitárosának zenekara), de a művel popzenekedvelők az Afghan Whigs fellépésének fognak a legjobban örülni. Tőlük mutatunk is egy friss klipet alább.

Ja, és egy nappal hosszabb lesz idén a Volt, de nem előrefelé bővítik, hanem a vasárnapot is hozzácsapják az öt naphoz. Elvileg valami nagy durranás lesz majd a zárókoncert. Állítólag a Volt kívánságlistájának az első helyén végzett zenekart sikerült megszerezni. Vajon mi lesz ez? Arctic Monkeys vagy Red Hot Chili Peppers?


fesztivál hír volt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása