2014.03.13. 11:57 – dankógábor

A Hurts annyira megszerette a Voltot, hogy megint fellépnek

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A tavalyi voltos Hurts-koncertet így láttuk. Az ideit nem tudjuk még hogy fogjuk látni, de az angol duó ismét Sopronba jön, hogy szomorkodjon egy kicsit. Na nem azért, mert Sopron olyan szomorú lenne, hanem mert a zenéjük az. Amúgy nem csak ők akartak visszajönni, a közönség is szerette volna állítólag. “Pár óra alatt bőven ezernél is többen kérték, minden előzmény nélkül, hogy 2014-ben térjen vissza a tavaly hatalmas sikert aratott Hurts a Voltra. Ígéretünk szerint már másnap felvettük velük a kapcsolatot és szerencsénk volt. Pár nap alatt eljutottunk a megállapodásig.” – ezt Fülöp Zoltán, a Volt egyik főszervezője mondta el. 

A mai bejelentésből kiderült még, hogy az Arctic Monkeys előzenekara a Strypes lesz vasárnap. A rendkívül fiatal csapat hatvanas évek végén ragadt rockjáról itt írtunk hosszabban. Amúgy ilyen zenét játszanak:

 

A Nero is fellép a Volton, ők ilyen zenét tolnak:

A Karnivool az értelmiségi rockereknek lesz jó:

 

Milky Chance ennél sokkal könnyedebb lesz:

És aminek még sokan fognak örülni, az a Modestep:

 

Ahogy a fentiekből, meg a korábbi bejelentésekből is látszik, ez egy szinte minden igényt kielégítő fesztivál lesz. Mint a Sziget volt régen.


fesztivál hír volt hurts



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása