2014.03.16. 14:38 – dankógábor

Miley Cyrus együtt drogozik a Flaming Lipsszel

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

 

Az egész kezdődött azzal, hogy Miley Cyrus valahogy Flaming Lips-rajongó lett. Ez először csak Twitter-üzeneteiben nyilvánult meg, aztán már az oklahomai zenekar is reagált rá azzal, hogy egy Cyrus-hasonmást citáltak a színpadra. Ezek után sorsszerű volt, hogy a kétes elismertségű énekesnő előbb utóbb valamit csinálni fog Wayne Coyne pszichedelikus szerektől bódult zenekarával. Csinált is. A februári, Los Angeles-i koncertjére színpadra hívta Coyne-t és Steven Drozd gitáros billentyűst, hogy aztán közösen kétszer is előadják a Flaming Lips Yoshimi Battles The Pink Robots című klasszikusát (fenti videó). Eredetileg egyszer tervezték, de Coyne nem igazán volt toppon, így még egyszer nekifutottak. Azóta annyira összemelegedtek, hogy közös felvétel is készül. Ezekre alább a bizonyíték.

Miley Cyrus spanglit sodor, Wayne Coyne pedig lefényképezi, majd az Instagramján elárulja, hogy közös dalon dolgoznak.

"Yup...... Recordin with Miley... High as fuck.... #flaminglips #theflaminglips #tulsa #lovemoneyparty"

 

A képaláírás szerint Miley Cyrus a Lucy In The Sky With Diamondst énekli, de ott van a környéken az MGMT-s Andrew VanWyngarden is.

"Miley in the studio vomiting diamonds while singing Lucy In The Sky With Diamonds!! If you're a Beatles and John Lennon freak you gonna love love love this track!! Got Andrew from MGMT too!!!! #lovemoneyparty #lsd #beatles #musicthatishardtotwerkto #mileycyrus #freaks #flaminglips #theflaminglips #mgmt #liptattoo #fuckyeah #tulsa"

 

Csodás felvétel lesz ez, én mondom.

FRISSÍTÉS: Most olvasom a Musicpress blogon, hogy a Flaming Lips gyaníthatóan egy az egyben feldolgozza a Beatles Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band albumát. Erre utalhat a második kép is. Szép lesz.


pop rock hír miley cyrus the flaming lips



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása