2014.03.17. 10:00 – Lángoló

Feloszlik a Csibor, itt az utolsó lemezük

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

csibor1.jpg

Annak idején a Lángoló Gitárokon volt a Csibor első klipjének premierje. Azóta eltelt több mint három év, és most nálunk van a zenekar utolsó lemezének bemutatója is. A zenekar ugyanis feloszlik. Ma este még egyszer fellépnek az A38-on, aztán bizonytalan ideig beszüntetik a zenélést. A feloszlás oka, hogy a tagok nem tudták összeegyeztetni a zenélést a normál munkájukkal, életükkel, azt meg nem akarták, hogy nyűg legyen, szóval inkább leállnak.

A ma esti búcsún/lemezbemutatón az alább meghallgatható Égenföldön lemez dalai is terítéken lesznek természetesen. A csapat negyedik anyagának szerzeményei javarészt 2012 és 2013 között íródtak, a stúdiómunkálatokat 2013 tavaszán kezdték meg. A lemezen nyolc új szám, és az eredetileg a Csokoládé című lemezen megjelent, azóta közönségkedvenccé vált Kapuzárási pánik újra feljátszott változata hallható. A felvételek az előző két lemezhez hasonlóan az R33 Stúdióban készültek. A hangmérnöki és produceri munkát Lászlóffy András végezte. 

Itt a búcsúalbum:

 


pop rock hír csibor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása