2014.03.18. 14:05 – Lángoló

Neonballada fénytörésben – A Lángolón debütál Marge Stronger című dalának klipje

premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

marge3.jpg

Marge arculati és zenei megújulása keretében, 2013 szeptemberében jelent meg a Stronger EP. A kislemez címadó dalához Marge elismert vizuális szakemberekkel készített futurisztikus beauty-hangulatklipet. A dal ritmusára az énekesnő arcát/alakját mindig más és más fény- és színtörésbe helyező monovideot a Ludwig Múzeum kiállítóterében forgatták le.

A MITTE gondozásában megjelent klip rendezője Kárpáti György Mór, akinek Erdő című alkotását beválogatták a 2011-es berlini filmfesztivál legjobb rövidfilmjei közé. A rendező elmondta, „A Stronger az első olyan mozgóképes anyag, mely Marge megújuló arculatát mutatja be. Az új vizuális elemek eddig csak grafikai anyagokon jelentek meg, a különleges vetítéseket pedig még csak a koncerteken láthatta a közönség.” Kárpáti György Mórt több mint egy évtizedes barátság fűzi az énekesnőhöz. „A zenei világa nagyon egyedi, a művészeti- és közéleti-kulturális tevékenysége pedig őszinte és fontos, ezért nagyon örülök, hogy együtt dolgozhattunk ebben a videóban.” – fűzte hozzá a rendező.

A videoklip látványvilágát a Kitchen Budapest vizuális szakembere, Korai Zsolt alkotta meg – ő felel a különleges animációért és a speciális vetítésekért. A Marge közelgő nagylemezét előrevetítő, szeptemberben debütált Under the Visible Line Show vizuális elemeit szintén Korai Zsolt biztosította, aki elmondta, a Stronger animációja is a show vizuális világából merít. „Az Under the Visible Line Show-n is megjelentek a Stronger animációjának geometrikus, hegyes formái, háromszögei és a vetített arc. A videó vizuális világának alapkoncepciója volt, hogy visszaadja a koncert színpadi látványát.”

Marge Tropiic produceri hátterével és az Irie Maffiából, illetve a nemzetközi szinten is ismert Jumo Daddy azaz Horváth Gáspár zenei rendezése mellett alkotta meg a dalt. „A Stronger című dal utal az életem és a karrierem új irányára; a változásokra, a rossz dolgok elengedésére és az állandó igényre, hogy erősebb és több tudjak lenni mint voltam. A Stronger zenei világa erősebb, karakteresebb, mint a korábbi, olyan, ami engem is jobban jellemez most.”mondta el Marge a szerzeményről.

A videóban szerepelnek az Under the Visible Line Show táncosai, Likovics Alexandra és Kántor Kata táncművész, illetve feltűnik DJ Nara is.


premier pop hír vizuál electro marge



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása