2014.03.31. 13:01 – Lángoló

Szabad akaratából szerepel Kiss Flóra a Beatkoho új klipjében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

beatkoho_01.jpg

A Beatkoho 2012-es első lemeze, a Fújd ki után idén új EP-vel jelentkezik, amihez elkészült az első klip. "A lemezt a SuperSize Recording stúdióban rögzítettük, Nóniusz Gábor segítségével. Neki köszönhető az is, hogy a Budapest Voicesból ismert Kiss Flórával egymásra találtunk. Ezek után nem is volt kérdés, hogy a közös dalunkhoz, a Szabad akarathoz készül az első klip." - mondja a csapat.

A dalról így nyilatkoznak: „A Szabad akarat főleg a gondolat szabadságának önkéntes feladására tesz kritikákat, a megfelelési kényszer, a kifelé élés, az önmegvalósítás helyett eltűrt, már reflexszé vált kényszereket érinti. Nehéz ezt végigvenni, ezért is jó, hogy míg a gondolatoknak összefoglalója, addig a zeneszámoknak refrénje lehet: soha ne mondd azt, hogy nem lehet, és a szerint viselkedj, ami a te saját döntésed.”

„A klipben nem akartunk különösebb sztorit, és elrejteni a zenészeket az utca túloldalán, és azon is túl vagyunk, hogy hangszerekkel szerepeljünk a felvételen. Ehelyett a tagok vannak a középpontban, és olyan eszközökkel egészítettük ki magunkat a felvételeknél, amelyek a szabad akarat korlátozásának szimbólumai: bilincs, kalitka, reklámfigura, rács, rabság, ragasztószalag a szájon, vagy akár a Rubik kocka, ahol minden mozdulattal saját döntésünk alapján kerülünk közelebb a megoldáshoz, vagy éppen távolabb, de MI döntünk róla, szabadon. Ugyanilyen nagyvonalúsággal kellene a saját életünkben is döntéseket hozni, pláne, ha már felismertük, hogy az a saját érdekünk.” - mondják az alább látható videóról.

 


premier hiphop hír beatkoho



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása