2014.04.16. 10:32 – dankógábor

Elég durván tért vissza a Korog

premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

korog_FAL_4192_k.jpg

Aki az elmúlt időben figyelte a Korog Facebook-oldalát, most nem fog meglepődni. Bár, ha jobban belegondolok de, meg fog lepődni, mert új zenét most hallhat először. Hat év szünet után tér vissza ugyanis Magyarország egyik legkülönlegesebb rock- metálzenéjét játszó együttese, méghozzá jó alaposan megváltozott felállással. De ez sem igaz, mert csak a basszusgitárosi (Jeli András) és énekesi (Tanka Balázs) fronton történt olyan változás, ami még nem volt a zenekar életében (a többiek, Eki, Lukács, Keszei a régiek). Ez viszont alaposan megváltoztatta a csapatot. Főleg a frontember. A Korogban eddig minden énekes hörgött, morgott, ordított. Tanka viszont énekel. Nekem, mint Korog-rajongónak ez egyelőre nagyon furcsa. Az biztos, hogy szokni kell. Tessék, lehet kezdeni alább az ismerkedést! (Fotó: Nagyillés Szilárd)

A dal a Korog Maybe Airlines című lemezéről származik, ami április 23-án jelenik meg digitálisan. Az iTuneson már elő is lehet rendelni (nem drága), aki pedig ezt megteszi, az a fenti dalt már le is töltheti. Persze külön is le lehet húzni a Blind Black Birdöt, de mi értelme lenne? Lesz fizikai megjelenés is, de egyelőre csak vinilen (bakeliten). Erre még picit várni kell.

Szóval fentebb az új dal ízelítőnek, április 23-án pedig jövünk a teljes album premierjével!

(x) Vadiúj Korog-pólók a Popshopban!


premier rock metál hír korog



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása