2014.04.30. 10:00 – Gitárok

Nálunk már meghallgatható az új Supernem-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Valamiért az volt az érzésünk, hogy a Supernem legutóbbi nagylemeze nemrég jelent meg. Pedig nem. Több mint három éve jött ki a Tudományosfantasztikuspop. Szóval kellett várni eleget a most, május 2-án megjelenő Túl a frekvencián című albumra. A lemez rövid, velős lett. 28 perc, 8 szám, ennyi. Nem is cifráccuk tovább, itt alább meg is lehet hallgatni egy ingyenes Deezer regisztrációval. Még lejjebb Pap Szabolcs frontember kommenteli a dalokat. Szóval ez egy kvázi premier. A lemezbemutató pedig május 2-án lesz a Barba Negra Trackben.

Szivbemarkoló: Egy olyan ember, aki nehezen dogozza fel a jelen forgatagát - az információ „overdose”-t, technikai robbanást, és az elidegenedést

Akcióember: Egy drogfüggő, aki már elveszítette a (bár)hovatartozást, függ a romlott környezetétől, menekül , de megváltani akar

Egy a millióból: ...olyan, aki tudja honnan jött...a pillanatot csodálja, hisz a dolgokban és saját magában

Túl a frekvencián: Egy elunt, életből menekülő, a földi paradicsomot kereső, éljünk a rendszeren kívül ember - szereti az ízeket!

Harmadik tipusú szerelem: Csak sodródó, egy eszme zászlaja alatt...a dolgok mögé lát és elfogadja azokat, kialakított magának egy világot...amikor csak teheti rágyújt!

Nincs feszkó: Ugye szeretsz velem lenni? Akkor fogadd el, hogy nem tudom, mi van!

Tviszt: Bankrablás, szerelem...

Van: Egy bizonyos bizonytalanság.


premier punk pop hír supernem



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása