2014.04.30. 12:00 – Gnosis

Támadnak a csajok!

Arch Enemy, Lacuna Coil, Lullacry, +1

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egyenjogúságot a nőknek is! Nem csak a delfineknek! Három+egy énekesnős metálvideó jelent meg mostanság, szépen összeszedtük őket és végignéztük.

Arch Enemy - As The Pages Burn 

Ahogy elégnek a lapok...a szakácskönyvben. Az új Arch Enemy-albumról ez már a második előzetes klipes dal a szintén vadonatúj énekesnővel. Természetesen horzsolnak Amott riffjei, Alissa hozza Angela manírjait, a szövegek ütnek, úgyhogy minden egyben van ahhoz, hogy a megjelenő albumot messzire elkerüljük.

Lacuna Coil - I Forgive (But I Won't Forget Your Name)

Az élet egy nagy sakkjátszma és most épp Scabbia szépsége adja be a zenekar többi tagjának az ultimatív mattot. A látványos elmesport mellett hiteles színészi játékot is láthatunk a klipben, ami mintegy szintézise a semmilyen számnak. A valaha volt olasz gótmetalosok ezzel a langyos rockolgatással szépen berosáltak 2014-re.

Lullacry - Hell On High Heels

Minimál kisfilm, egyben az utolsó is a banda életében. 16 éves pályafutásukat lezárandó egy két cd-s válogatással búcsúznak és ezzel a fenti új számmal. Tisztességes lezárás, de sok embernek ezek a finnek sem fognak hiányozni azért.

+1

Deathstars - All The Devils Toys

Végül pedig jöjjön a kakukktojás. Deathstarsék leginkább egy travi-show fellépőire hasonlítanak látványban, amit ők büszkén felvállalnak. Egyértelműen a 69 Eyes és Rammstein crossoverben és crossdressingben mozognak a legotthonosabban, ami egyedül a 13 éves tinirajóngókat tévesztheti meg, minket már nem. A lendületes klipben egyébként egy félresikerült üzleti tárgyalást láthatunk, még félresikerültebb CGI megoldásokkal.

+BÓNUSZ

A The Oath kétcsajos formáció alighogy kihozta első lemezét és felkavarta az ősrock/heavymetal állóvizét mély dekoltázsaikkal máris feloszlottak.

 <3


klip deathstars lacuna coil klipmegosztás arch enemy the oath lullacry



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása