2014.05.07. 15:57 – Gitárok

Itt a vége a Blind Myself új nagylemezének

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Négyszögöl a Blind Myself grandiózus négy részben, három számonként kiszivárgó nagylemeze ma jelenik meg digitálisan, illetve limitált mennyiségben CD-n is öt bónusz számmal. A 12 alap Négyszögöl dal még 10 napig ingyen letölthető a blindmyself.com oldalról. Minden dalhoz készült videoklip illetve vizuál is. Ezeket mindent bemutattuk itt a Lángoló Gitárokon, úgyhogy az utolsó kettő sem marad ki a sorból.

Mindenkit un valaki

Az M17 csapatnak tavaly négy klipje is benne volt a Lángoló legjobb magyar videó top20-ban. A csapat tagja, Koblicska Örs rendezte a fenti kisfilmet is. A főszereplő Mészáros Dóra és a Blind Myself öt tagja. A klipnek mélyebb jelentése van, de az értelmezéseket inkább kommentekben várjuk.

Tudod, hogy nincs bocsánat

József Attila verse. A street art művet GG készítette a klipet, ami a Négyszögöl lemezborítója is lett. Öt órán keresztül készült, ezt láthatjuk ebben a time-laps videóban. Tóth Gergő énekes Bendegúz kisfia is besegített a festésbe. A festményben a Négyszögöl összes részéből vannak pillanatok, stencilek, így például Kulka János, Fásy Ádám és Wolfie is felkerült a falra.


metál hír blind myself négyszögöl



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása