2014.05.12. 13:19 – Hirdetés

Motorzúgás és értékes nyeremény a Balaton partján - az Open Road Festen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hdhun.jpg

Idén júniusban immár tizenötödik alkalommal Harley-Davidson Open Road Fest! Ezúttal is Alsóörsön dübörögnek fel a már jól ismert motorhangok, számos külföldi és hazai banda koncertjével kísérve. A 2014-es zenei programban többek között helyet kapott a Boban és Marko Markovic Orchestra, a Paddy and the Rats, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Magic Cats Rockabilly Trio és a The Silver Shine.

A fesztivál egyik kiemelt fellépője a Boban és Marko Markovic Orchestra. Az örömzenét játszó csapat neve nem csak hazánkban, de egész Európában, sőt a világ szinte minden részén ismerősen cseng. Apa és fia mindketten szeretik a fellépésekkel járó utazást is: „imádom a fesztiválokat, és hogy édesapámmal bejárhatjuk a világot. Kisgyerekként, mikor hetekre-hónapokra elutazott, mindig azt kívántam, bárcsak én is vele mehetnék, új embereket ismerhetnék meg. A Boban és Marko Markovic Orchestra-val ez most sikerült” – árulta el Marko Markovic, aki már 14 éves kora óta – több mint egy évtizede  zenél együtt apjával. 

Az alsóörsi fesztivál visszatérő fellépői a Paddy and the Rats és Ganxsta Zolee is. „A Harley-s bulihoz mindig csak jó emlékeink fűződnek és mindig nagyon jó hangulatban telnek a koncertjeink. Amiért ezt a szakmát választottuk, az az életünk is egyben: a zene, a szabadság és a féktelenség. Szerintem ez tökéletesen passzol az Open Road hangulatához.” – nyilatkozta Paddy. „Idén nyárra is hatalmas partit és zúzást ígérhetünk. Nagyon örülünk, hogy Magyarországon ismét életre kelt az a stílus, amit képviselünk, és a fesztiválok közönsége is imádja a koncertjeinket. Az meg, hogy mindezt a Balaton parton, ennyi gyönyörű motor mellett élhetjük át, csak hab a tortán” – mondta Ganxsta Zolee.

A „vasak” mellett – az Open Roadra jellemzően  mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő zenei csemegét, hiszen a Boban Markovicék mellett hazai zenészek hosszú sora színesíti a fesztivál repertoárját: Edda, Ossian, AB/CD, Auróra, Balkán Fanatik, Deák Bill Gyula, Kiss Forever Band, Zorall és még sokan mások.

A jubileumi év tiszteletére a szervezők egy nyereményjátékkal is készülnek, melynek fődíja egy XL883N Sportster Iron  minden idők legértékesebb fesztiválnyereménye. A krómcsodák szerelmeseinek újdonság lesz az épített motorok versenye, amelyre idén külföldi nevezőket is várunk.

A tizenötödik, jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest 2014-ben igazi kikapcsolódást és fergeteges bulit kínál minden érdeklődőnek, minden korosztálynak – ahogy a motorrajongóknak, úgy a zene kedvelőinek is.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők 2014. június 48. között Alsóörsön, az Open Road Festen.


ossian ganxsta zolee deák bill gyula balkán fanatik boban markovic kiss forever band abcd paddy and the rats open road fest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása