2014.05.22. 09:00 – Hirdetés

Bekeményít az EFOTT

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hogy a zenei paletta teljes legyen, nem hiányozhatnak a keményebb zene legjelesebb képviselői sem az idei EFOTT-ról. A zúzosabb ritmusok kedvelőit többek között olyan kultikus és fiatal metál bandák várják idén Miskolctapolcán, mint az Ossian, a Moby Dick, a Road és a Subscribe.

Kalinka_640x75px.jpg

A zenei sokszínűség jellemzi az idei EFOTT Fesztivált is. Éppen ezért a legnépszerűbb hip-hop, rock- és popelőadók mellett Miskolctapolcán is bőven lesz zúzás. A hazai metál élet egyik legjelentősebb zenekarának, a huszonnyolc éves Ossiannak frontembere már izgatottan várja, hogy újra színpadra léphessen a vándorló fesztiválon.

“Külön öröm számunkra az idei helyszín, hiszen Miskolc azon városok egyike, ahol már 1987-ben hatalmas lelkesedéssel és szeretettel fogadtak minket – lemez nélküli zenekarként, egyetlen, házilag terjesztett demofelvétellel a birtokunkban." – árulta el Paksi Endre. “Annyiban más a fesztiválok hangulata, mint saját koncertjeinkké, hogy itt az igazán elkötelezett rajongók mellett mindig van egy olyan réteg is, aki inkább csak érdeklődik a zenénk iránt, úgyhogy mindent megteszünk ilyenkor, hogy őket is meggyőzzük.” – tette hozzá mosolyogva a metálzene egyik nagyágyúja.

A keményebb hangzásról a fiatalabb korosztály is gondoskodik. Az idén tizedik születésnapját ünneplő Road zenekar 2014-ben először látogat Miskolcra, hogy a korábbiakhoz hasonlóan zúzós hangulatot teremtsen: „Idén tízévesek vagyunk, így az egész évet ennek szenteljük, a nyári fesztiválokat is beleértve. Utoljára tavaly decemberben léptünk fel Miskolcon, nagyon vágyunk már vissza, hiszen mindig pörgősek ott a koncertjeink. Jó néhány éve állandó szereplői vagyunk az EFOTT-nak. Szerencsére egyre bővül a közönségünk, mindig pozitívak és vidámak vagyunk, sosem volt lapos vagy balhés a hangulat, még zuhogó esőben sem.” – mesélte a Road frontembere, Molnár Máté.

Az Ossian és a Road mellett többek között színpadra lép a Moby Dick és a Subscribe is, úgyhogy mindenki elkezdhet edzeni egy jó kis pogózásra.


fesztivál hír road ossian efott kalinka moby dick subscribe



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása