2014.05.27. 17:13 – Hirdetés

Open Road Fest Nyereményjáték 1. rész

Nyerj páros hetijegyet a Lángolóval!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Jövő szerdától kezdetét veszi Alsóörsön az idén tizenötödik alkalommal megrendezett Open Road Fest, melynek két húzóneve ezúttal Bonnie Tyler és a Boban & Marco Markovic Orchestra. A zenei rendezvények mellett idén is lesz motoros felvonulás, valamint műrepülő- és kaszkadőrbemutató is várja a látogatókat. Az Open Road Festre ma kezdődő háromfordulós nyereményjátékunkban egy páros hetijegyet sorsolunk ki! Kattints a részletekért!

 A játékban szokásos módon először likeolni kell az Open Road Fest és a Lángoló Facebook-oldalait, illetve arra kérünk titeket, hogy osszátok meg ezt a cikket, hogy minél több helyre eljusson a játék híre. Ezek után a jatek@langologitarok.hu címre egy Lángoló – Open Road Fest - játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a választ a három kérdésre, amelyek közül az elsőt most adjuk közre:

- Melyik nap és hány órától kezdődik a Nagyszínpadon Bonnie Tyler koncertje?

A megfejtéshez érdemes felkeresned a fesztivál weboldalát! Holnap jövünk a következő kérdéssel, pénteken sorsolunk, tehát érdemes figyelni a Lángolót, hátha te leszel a szerencsés!

Ne feledjétek, hogy a helyszínen sok egyéb nyeremény mellett egy Harley Davidson is gazdára vár, szóval érdemes regisztrálni erre a játékra is, hátha nem gyalog kell hazajönnöd vasárnap este! http://reg.openroadfest.hu/

Open Road Fest: www.openroadfest.hu

Open Road Fest Facebook: https://www.facebook.com/openroadfest?fref=ts

Lángoló Gitárok Facebook: https://www.facebook.com/langologitarok?ref=hl


ajánló hirdetés játék program open road fest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása