2014.05.28. 15:30 – Hirdetés

Open Road Fest Nyereményjáték 2. rész

Itt a második kérdés a páros hetijegyért!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

OpenRoadFest.jpg

Folytatjuk háromfordulós játékunkat, az Open Road Festre által felajánlott páros hetijegyért! Hajtás után jön a második kérdés!

A játékban szokásos módon először lájkolni kell az Open Road Fest és a Lángoló Facebook-oldalait, illetve arra kérünk titeket, hogy osszátok meg ezt a cikket, hogy minél több helyre eljusson a játék híre. Ezek után a jatek@langologitarok.hu címre egy Lángoló – Open Road Fest - játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a választ a három kérdésre, amelyek közül az elsőt itt találhatjátok, a másodikat pedig, amely az Open Road Fest egyik speciális programjához kapcsolódik, most olvashatjátok:

Hány liter vérre van szükség évente a biztonságos hazai vérellátáshoz?

A megfejtéshez érdemes felkeresnetek a fesztivál weboldalát, ezen belül is ezt a linket: http://www.openroadfest.hu/hirek/adj-vert-es-ments-meg-harom-eletet

Holnap jön az utolsó kérdés, pénteken sorsolunk! Ne hagyd ki a következő kérdést sem, hiszen a fesztiválon egy Harley Davidsont is nyerhetsz! További infó itt: http://reg.openroadfest.hu/

Open Road Fest: www.openroadfest.hu

Open Road Fest Facebook: https://www.facebook.com/openroadfest?fref=ts

Lángoló Gitárok Facebook: https://www.facebook.com/langologitarok?ref=hs


ajánló hirdetés játék program open road fest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása