2014.05.29. 09:08 – m.adi

A Linkin Park nem is árulkodott a füvező Sublime with Rome-ról. Vagy de

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egy nemrég rendezett arizonai fesztiválon elkobozták a Sublime with Rome öltözőjéből az ott talált marihuánát, a felbőszült zenekar pedig a Linkin Park tagjait gyanúsította meg azzal, hogy leadták a drótot a hatóságoknak.

A Sublime with Rome egyébként a volt sublimeos Eric Wilson, és az énekes-gitáros Rome Ramirez formációja, akik főleg régi Sublime-dalokat játszanak. A kérdéses incidens egyébként épp akkor történt, amikor ők a színpadon voltak. Rome a fellépés után a twitterén hozta nyilvánosságra, hogy a „Linkin Nark” (a narc az angol szlengben olyan embert jelöl, aki kábítószer-rendészet tagja, vagy együttműködik azzal) azért mószerolta be őket, mert egyik tagjuk allergiás a marihuánára. Chester Benningtonéknak nem igazán tetszett az új név, és pár nap múlva le is tagadták az egészet. Rome szerint viszont már a rendőrségi jelentés is elérhető, ami bizonyítja, hogy tényleg a Linkin Park tehet a hatósági akcióról. Sőt azt is állítja, hogy a zenekar sajnálatában felajánlotta az elkobzott fűmennyiség pótlását.

Akárhogy is van, mi nem hisszük, hogy szegény Rome és társa tényleg füvezni szerettek volna, ez biztos csak valami félreértés lehet.


rock hír linkin park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása