2014.05.29. 12:20 – Lángoló

Ingyenes Savarne- és Gorillaz Sound System-buli a Lángoló olvasóinak. És még premier is van

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gorillaz_saverne.jpg

Leginkább talán a Rage Against the Machine és a Foreign Beggars találkozásaként lehetne jellemezni a Saverne új kislemezét, a Mr. White-ot. A kortárs elektronika hangzásvilágát élő hangszeres elemekkel keverő budapesti csapat szombaton a Gorillaz Sound System előtt lép fel a Vásárcsarnokban, a Budapest Essentials szervezésében. Csak most, csak neked, kedves olvasó, a Lángoló Gitárok, a szervezők és a Saverne jófejségének köszönhetően páratlan lehetőséget kínálunk

NYERD MEG AZ ÖT BELÉPŐ EGYIKÉT A SZOMBATI BULIRA!

Mindehhez csak annyit kell tenned, hogy lájkold a Saverne Facebook-oldalát és megosztod a faladon a Mr. White című új dalukat,* aminek ráadásul itt és most van premierje.

Ha tetszik amit látsz, a csapat többi videóját a SaverneMusic csatornán találod a Youtube-on. Az új single és a korábbi kiadványok is elérhetőek a legtöbb digitális zeneáruházban az AM:PM Music gondozásában.

*Küldj egy screenshotot a megosztásról + a nevedet + elérhetőséget a wassup@ampmmusic.com-ra szombat délig


rock hiphop hír saverne



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása