2014.06.05. 16:34 – Gitárok

Grunge, indie és progresszív rock – Perfect Pill-EP- és -klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

01_pp_allvany.jpg

Turbulence néven új EP-t készített a Perfect Pill (az előzőről itt írtunk). A lemez elkészítésében részt vett a zagaros és We are Rockstars-os Ligeti Gyuri, aki meglátta a fantáziát a dalokban, és így vállalta az EP keverését, és részben a produceri munkát is. A zenekar bevallása szerint a négyszámos lemez jelentős elmozdulás a korábbi számaikhoz képest: a Cardiac Arrest grunge hatásokból építkezik, a Breathe Again indiesebb hangvételű, az Understand és a Loose Ends pedig progresszív hangzással bír. A srácok lemezbemutató koncertet is adnak június 12-én a ROHAM-ban, ahol vendégük a Tea Road lesz. Alább mind a négy szám meghallgatható, és egy új klipet is láthattok.

Az új klipet a Loose Endshez készítette a zenekar Harangozó Vince operatőr segítségével, melyről a következőket mondják: „Több hétig tartó gyűjtögetés után született meg az esti Budapest hangulatos - és néhol eldugott zugait - bejáró klip az EP harmadik számára, ez illeszkedett ugyanis a legjobban a kész felvételekhez és a dal tematikájához is. A klipben látható óriási, fánkszerű bokeh egy régi orosz tükörobjektívvel készült, ami teljesen megváltoztatta a klip képi világát és számunkra is meglepő eredményt hozott létre.”

A Facebookunkon van egy csomó olyan tartalom, ami itt nincs! --- Kövess minket ott is!


indie premier grunge progresszív rock perfect pill



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása