2014.06.13. 13:00 – Gitárok

A halászok hazaérnek - Grand Mexican Warlock a S(o)un(d)city Szegedben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gmw_foto_szeged1.JPG

A soundcity:szeged csapatának friss videójában a felvétel idejére trióvá alakuló Grand Mexican Warlock látható. Az idén új lemezzel jelentkezett zenekar a szegedi projekt kedvéért a nemrég klipet kapó Fisherman’s Tale-t játszotta el. „Praktikai okokból választottuk a Fisherman’s-t, amely így egy letisztultabb, egyszerűbb megközelítést kapott két akusztikus gitár és ének felállásban.” – mondta a zenekar.

„Aznap épp a városban játszottunk, tehát nem volt kérdés, hogy igent mondunk-e a felkérésre, amúgy is szeretünk kísérletezni. A koncepció is szimpatikus volt, Szeged pedig az egyik kedvenc városunk.” – folytatták. „A dalt kétszer nyomtuk el, a második átütőbbre sikerült, de Undos az utolsó sornál elfelejtette a szöveget, így végül maradt az első, lesz, ami lesz alapon. Jó hangulatú forgatás volt, és az esti koncert is remekül sikerült, úgyhogy egészen biztosan megyünk még Szegedre játszani.” – zárták szavaikat.

A Grand Mexican Warlock dala mellett Kopcsányi Lilla A város című írása olvasható, akinek több fiatal költővel, fotóssal és grafikussal együtt az előző héten nyílt kiállítása függőpont néven a Művelődési Szintben.


rock hír grand mexican warlock soundcity szeged



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása