2014.06.17. 17:00 – Lángoló

"Vagy-e annyira nő, mint amit imitálsz?" – The Acoustic Loops-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nálunk debütál az Acoustic Loops új dala, a Baby. A zenekar 2011-ben alakult, a névválasztás pedig nem véletlen, ugyanis előszeretettel használják a loopert számaikban az énekszólamok előállításához. További különlegességük, hogy fontos szerepet kap a szájdob zenéjükben, Fekete János Jammal jóvoltából.

A zenekar énekese Koszi Janka, aki korábban főleg vokálozott olyan előadók mellett, mint Keresztes Ildikó, Janicsák Veca, a Punnany Massif, a Subscribe, Copy Con, a Pannonia Allstars Ska Orchesta és SP. A harmadik tag Kovács Viola, aki szintetizátoron játszik, és a Sunbabiez zenekarból jött.

Az Acoustic Loops korábban főleg popszámok feldolgozásával foglalkozott, első saját dalos werkvideójuk tavaly novemberben jött ki (a dal címe Lost in the Dark). A most megjelenő Baby egy fontos társadalmi problémára hívja fel a figyelmet. „A felvételhez készült videó - a zenekar első saját klipje - görbe tükröt tart a figyelemért kétségbeesetten küzdő, magukat megalázó fiatal lányok elé. Így lesz a "Baby" egy elgondolkodtató, tartalmas alkotás, amelynek középpontjában a megtépázott női méltóság áll.”- írja a sajtóközlemény. És ez így is van, elég csak egy sort kiemelni a számból a bizonyításhoz: „nem attól leszel érett, hogy azt hiszed, hogy nővé tesz téged a mellméret”. Íme:


premier pop acoustic loops



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása