2014.06.20. 12:37 – m.adi

Korn és NOFX a Szigeten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Újabb neveket jelentettek be a Szigetre, köztük azt a Kornt, ami legutóbb 2012-ben játszott a fesztiválon. A zenekar azóta megjelentette tizenegyedik stúdióalbumat, The Paradigm Shift címmel (kritikánk itt), aminek bővített változata idén júliusban fog kijönni. Erről egy új dalt pont ma mutatott be a zenekar, de egyelőre még csak a rádióban. Egy rajongónak viszont sikerült felvennie az adást, itt meghallgatható. Íme egy másik szám az albumról:

A másik nagy név a punk rock klasszikus NOFX, akik szintén nem először járnak majd Magyarországon. Ők legutóbb egy hat számos EP-vel jelentkeztek tavaly novemberben, aminek ez a címadó dala:

Rajzuk kívül jön még Angel Haze, az amerikai rapper hölgy, és a német Boss Hoss is, sőt elvileg már a részletes programot is látnunk kéne. Azóta a szervezők kiírták, hogy a honlap programoldala csak hétfőn frissül, az új mobilalkalmazásban viszont már fent vannak az időpontok. Minden azért ott sincs beírva, de úgy tűnik, hogy sok üres hely már nincs a nagyszínpadon, hétfőn a Blink előtt viszont meglepetés magyar headliner lesz. Netán a Tankcsapda?


sziget hír nofx korn



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása