2014.07.04. 18:12 – Szponzorált Tartalom

Öt klassz #telekomcashtag-kép a Voltról

Volt 2014 - Telekom. A zenében találkozunk!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cashtag_1.jpg

Már zajlik a Volton a Telekom instagramos játéka, a #telekomcashtag. Ha nem olvastátok a beharangozót, akkor most elmondjuk, hogy a #telekomcashtagben a játékosok élményekkel fizethetnek különböző fesztiválkellékekért. Egészen pontosan úgy működik, hogy az ember csinál egy jó képet, felrakja Instagramra a #cashtag hashtaggel, aztán a játék moderátora elfogadja, és ezért kap egy cashtaget. A beváltó pultnál aztán ezekből vehet vízipisztolyt, napszemüveget, lufiállatot, matracot és molinó táskát. A fesztiválozók el is kezdték feltöltögetni a képeket, itt van az öt eddigi kedvencünk.

banner.jpg

A mindenki által ismert fesztiválélmény, azaz a tönkrement cipő. Ráadásul még esett is. Mi ezért már önmagában adnánk egy vízipisztolyt.

Íme a nagyszínpad előtti tér, amikor csak a szemétszedők járnak arra. Nagyon jó hangulata van ennek a képnek, bár bal felül azért kicsit belóg a készítő ujja.

Az egyik látványelem, ami alulról fotózva is jól néz ki.

Csaj rózsás tetkóval és Szalámis ízesítésű Falatkákkal. A hazai fesztiválok nemzetköziesedésén kesergők most sírnak örömükben.

Tökéletes kompozíció, amin a tetkóból látszik, hogy melyik fesztiválon van az illető, a sörből meg, hogy melyik városban. És még napszemüveg is van, úgyhogy a készítő valószínűleg a lufiállatra gyúr.

A játékot mi is ki fogjuk próbálni, a fesztivál végéig pedig ti is feltölthetitek élményeiteket, ha szeretnétek valamilyen király emléket hazavinni Sopronból. És ha jól sikerül s kép, lehet az is meg fog jelenni itt a Lángolón. Úgyhogy hajrá!

(x) Minden nap élő közvetítés a Volt legjobb koncertjeiről a Telekom oldalán! A zenében találkozunk!


telekom volt #cashtag



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása