2014.07.24. 15:08 – Lángoló

Ez lesz ma és holnap a RockPart '14 Fesztiválon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Behemoth.jpg

Ma kezdődik Balatonszemesen a RockPart’14. A négynapos fesztiválon számos kitűnő rock – és metálzenekar lép színpadra. Fontos tudnivaló, hogy a rendezvény idén egy újabb szabadtéri nagyszínpaddal bővült, a mai – a bérletesek számára ingyenes - 0. napon magyar rocklegendák lépnek fel: a Lord, Pokolgép, Deák Bill Gyula és a P. Mobil. A hajtás után jöjjön egy kis videós kedvcsináló a fesztivál holnapi napjához!

Behemoth – Soproni Nagyszínpad, Július 25, 23:30

A lengyel Behemoth az utóbbi években az extrém metal színtér egyik legnépszerűbb csapatává nőtte ki magát. Az 1991-ben alakult banda a korai korszak black metalos hangzásától fokozatosan mozdult el a death metal irányába, bár az ilyen kategorizálástól köztudottan nincsenek elragadtatva. A frontember Adam „Nergal” Darski amúgy Lengyelországban már egyfajta helyi celebritásnak számít, tévés tehetségkutatós zsűritagsággal, önéletrajzi könyvvel, ugyanakkor az utolsó, The Satanist című lemezük mindenképpen figyelemre méltó teljesítmény, legyen szó akár a dalokról, akár a produkcióról. Vélhetően élőben sem okoznak majd csalódást.

Kill With Hate – Jameson Fesztivál Aréna, Július 25, 18:30

A budapesti Kill With Hate szekere igencsak megindult az utóbbi időben – tavaly a Wacken Fesztiválon is felléptek, idén pedig már túl vannak egy önálló Európa-turnén. Aki fogékony a komplex, minőségi gitárriffekkel operáló aprításra, annak mindenképpen érdemes megnéznie Gyémánt Krisztián hörgőmester csapatát.

Watch My Dying – Jameson Fesztivál Aréna, Július 25, 23:00

A Watch My Dying a tavalyi év végén 4.1 címmel megjelent új anyaga a korábbiaknál kicsit elektronikusabb, kicsit még mélyebbre hangolt, de semmivel sem rosszabb, mint az azt megelőzők. A hírek szerint az utóbbi időben egy tűzzsonglőr csapat is közreműködik a koncertjeiken, ajánljuk őket mindenkinek, aki képes értelmezni a pincébe hangolt páratlan ritmusokat.

Deák Bill Gyula – Soproni Nagyszínpad, Július 24, 20:00

Az öreg Billt senkinek sem kell bemutatni, az egyik legnagyobb fazon még mindig a magyar rockszakmában. Tíz az egyhez arányban merünk fogadni arra, hogy ma este ez a klasszikus is elhangzik majd!

További programok itt: https://www.facebook.com/events/517718005005859/?fref=ts


programajánló videó rockpart



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása