2014.07.27. 18:44 – dankógábor

Jaj, elfelejtettem mondani, hogy jó volt a soproni Arctic Monkeys-koncert

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Volt még pár hete egy szavazás, ahol megkérdeztem a Lángoló olvasóit, hogy most akkor jó volt a voltos Arctic Monkeys-koncert vagy nem volt jó. Mindezt azért voltam kénytelen megtenni, mert ennyi fikázó kommentet még soha nem kaptunk pozitív kritikára. Szerintünk ugyanis jó volt a koncert. Nem volt zseniális, nem volt életre szóló élmény, de jó volt. Nos, a szavazáson ugyanez jött ki. Rendkívül sok, 2958 válasz érkezett. Ebből 1490 gondolta azt, hogy jó volt, 903 azt, hogy nem volt jó. 248 szavazó írt valamit az egyéb rovatba, itt valaki bővebben kifejtette miért volt jó, vagy éppen rossz. Szemfüles olvasók kiszúrhatják, hogy hiányzik 317 szavazat. Ők valószínűleg üresen küldték el az egyéb rubrikát. Talán tartózkodtak. Kördiagramon ez így néz ki:

arctic_chart.png

A teljes végeredményért a diagramra vagy ide kell kattintani. Itt el lehet olvasni az egyéb rovatba beírt válaszokat is.

 (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

 


arctic monkeys rock hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása