2014.07.30. 14:03 – Szponzorált Tartalom

SKAraoke Mobilból a színpadra

A két legjobb énekes a PASO koncertjén közreműködhetett

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

10463054_10152465151417906_5936156801829224594_n.jpg

Igencsak erős nyara van a Karaoke Mobilnak. A mostanra szokásossá vált péntek-szombati Madách és Erzsébet teres megjelenések mellett rendre egy-egy sztárzenekar szereplése színesíti az Karaoke Mobil megjelenéseit az Instant előtt. A PASO legutóbb nem mindennapi meglepetéssel kedveskedett a nyerteseknek.

Július elején a Supernem rajongói kerülhettek testközelbe kedvenc zenekaruk tagjaival és a legdalosabb pacsirták még ajándék belépőket és zenekaros pólókat is nyertek.

Múlt héten a PASO villantott a Karaoke Mobillal. A két legkiválóbb karaokezni vágyó rajongó, aki KRSa-val kiegészülve bizonyított a ’SKAraoke Mobilban’ egy életre szóló élménnyel lett gazdagabb. A PASO-s srácok ugyanis meghívták a két karaoke sztárt legutóbbi koncertjükre, de nem ám a backstagebe, hanem egyenesen a színpadra, hogy együtt énekeljenek a zenekarral.

Ilyen lehetőség csak ritkán adatik meg földi halandóknak. Bence és Dávid igazán szerencsésnek érezheti magát, hiszen a Barba Negra Track színpadán ropta a PASO-val, miközben tombolt a közönség. Ehhez csak a ’SKAraoke Mobilban’ kellett bizonyítaniuk, de a videó tanulsága szerint megérte.

A PASO frontembere, Krsa így látta belülről a dolgokat:  "Amikor először megkeresett minket a Suzuki a karaoke mobil ötletével,egyből mondtam nekik, hogy a régebbi Skaland táborok alkalmával többször felmerült a 'skaraoke' ötlete, egyszer elő is készítettük a dolgot, de sajnos az az utolsó pillanatban meghiúsult. Volt tehát előzménye részünkről, ezért szívesen vettük a felkérést. Maga az élmény nagyon jópofa volt, lelkesek voltak a versenyzők és a mobil technológia is külön plusz ízt adott az egésznek, hiszen menet közben énekelni Budapest utcáin, úgy, hogy kifelé üvöltenek a PASO dalok kifejezetten vicces. A koncert is nagyon jól sikerült. A két nyertes, Bence és Dávid hozták a formájukat, sőt ha lehet, akkor a színpadon még rá is tettek egy lapáttal az autós produkciójukhoz képest. Összességében azt mondhatom, hogy az egész Skaraoke felülmúlta az előzetes várakozásainkat."

Ezen héten a Fish! zenekaron a sor, hogy megkaraokeztassa közönségét és rátegyen a PASO produkciójára egy lapáttal. Valljuk be, nem lesz könnyű!

Az eddigi eseményekről az elkészült videókat a karaokemobil.hu oldalon és a Suzuki Karaoke Mobil YouTube csatornáján nézhetitek meg.


játék videó suzuki szponzoráció paso karaoke mobil



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása