2014.08.18. 16:01 – Lángoló

Kislemezzel és klippel tért vissza a VL45

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

vl45_20140731-IMG_5401.jpg

A saját magát BBQ-metalként aposztrofáló zenekar a Too Late című anyagot és a vele egy időben kihozott Not That Kind videoklipet már Süle Tamás gitárossal (Checkpoint Charlie, ex Fish, ex P.O.T. stb.) kiegészülve alkotta meg. A felvételek és a keverés az egerszalóki Standing Waves stúdióban készültek, a Shapat Terror-os Sohajda Péter irányításával, a klip pedig Süle Tamás munkája. Az EP borítóját a csapat régi cimborája, Stonino Bosco tervezte, aki mellesleg az olasz Zippo zenekar basszusgitárosa. 

A csapat szerint az új VL45-dalok dögösebbek, lendületesebbek, mint a bemutatkozó Inside The Dice lemez számai. Kevesebb a művészkedés, a pszichedélia, letisztultak a dalszerkezetek. "Nehezen tudtuk kiválasztani, a három közül melyik dalra készítsünk klipet, mert mindegyik annyira slágeres. Ezért mindegyikre csinálunk!" - mondta Szabó Dávid énekes.

A VL45-től tehát hamarosan még két videó érkezése várható, jövőre pedig új lemezzel rukkolnak elő. Addig is az EP dalai itt meghallgathatók. A zenekar élőben elcsíphető augusztus 22-én a Vé-Feszten, szeptember 5-én pedig Budapesten, egy ingyenes bulin, az Apey and the Pea és a The Southern Oracle társaságában.


rock metál hír vl45



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása