2014.08.21. 10:00 – m.adi

Együtt csinál zenét Paul McCartney és Kanye West

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hiába hangzik ez nagyon furán, úgy tűnik, mégis igaz. A Page Sixen megjelent írás szerint már több dalt is felvettek együtt, amiből akár egy egész album is kisülhet. Az egyik dal címe is kiderült már, Piss On Your Grave lesz. További részletek nem kerültek nyilvánosságra a két zenész együttműködéséről, az is lehet például, hogy a dalok Kanye új szólóalbumán szerepelnek majd, ami elvileg még idén megjelenik. De ha megnézzük az előzményeket, az összeállás már nem is tűnik olyan furának.

McCarney korábban többször is kifejezte, hogy szívesen dolgozna együtt a rapperrel, sőt azt is lehetett olvasni, hogy jó viszonyba kerültek egymással. A közös munkát Kanye is felvetette már többször, és sokszor úgy is nevezi magát, hogy Black Beatle. Ráadásul ő már dolgozott együtt korábban is rocklegendákkal, egyik dalában énekelt Elton John, a Police-szal pedig egy Live Earth koncerten adta elő a Message in the Bottle-t. Azt még nem nagyon tudjuk elképzelni, hogy milyenek lesznek a közös dalok, de alig várjuk, hogy meg lehessen hallgatni őket.


hír kanye west paul mccartney



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása