2014.08.21. 12:22 – m.adi

Pénteken Szigetfilm-premier a Corvintetőn

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Most pénteken, a Corvintetőn látható először a nagyközönség számára a sokszor Szigetfilmnek hívott Free Entry című alkotás. A Budapest Rooftop Cinema a vetítés mellé bulit is szervez, a film után Deutsch Gábor játszik deephouse, garage dj-setet a Keep Cool & Dance Slow mottó keretében. Ő egyébként több számot is készített a filmhez, és a sound-design is az ő munkája. Az estére a belépés ingyenes.

Íme a film rövid ismertetője:

A Free Entry két tinilány, Betty és 'V' egy napját meséli el a Szigeten, ismerős kalandokkal és természetesen rengeteg zenével. Brains, Quimby, Die Antwoord, Dorothy's Legs, Fool About és Superbutt is megszólal a filmben.

Betti és 'V' titokban és pénz nélkül szöknek be a Szigetre. Feltűnő párosuk felkelti a fiúk figyelmét is, ami lassan egy versenyt alakít ki kettejük között. A felszabadult kalandnak induló fesztiválozás egészen új fordulatot vesz, amikor a két tizenéves lány elveszíti egymást az éjszakában.

Aki biztosítani szeretné helyét a vetítésre, az írjon e-mailt a info@corvinteto.hu címre (fizetni a helyfoglalásért sem kell). További infók az esemény Facebook-oldalán.


sziget hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása