2014.08.25. 11:56 – Lángoló

Szeptemberre is maradnak jó koncertek a Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Budapest Park szeptemberben bezárja kapuit, de még egy csomó jó koncertet rendeznek a Rákóczi híd pesti hídfőjénél, mielőtt ez megtörténne. Lesz például Quimby, Tankcsapda, Scooter vagy Infected Mushroom, és hogy pontosan mikor mi, azt megmutatjuk a kattintás után.

A hónap első hétvégéje a magyar előadóké: 5-én a Zagar, 6-án a Quimby koncertjét nézhetitek meg, előbbi zenekar ráadásul vendégül látja az Anima Sound Systemet is.

A következő héten csütörtöktől vasárnapig végig koncertek lesznek, 11-én a Bikinivel indul a program, másnap pedig jön a Scooter 20 Years of Hardcore című showjával, a németek előzenekara pedig a Kozmix lesz. A következő napon is egy régóta a pályán lévő csapat jön, szeptember 13-án a Parkban zárja ugyanis 25 éves jubileumi turnéját a Tankcsapda, vasárnap pedig fellép a Serial Killers nevű supergroup, azaz Xzibit, B-Real a Cypress Hillből, és Demrick.

Szeptember 18-án mutatkozik be Pajor Tamás legújabb produkciója, az Összközmű, amellyel a zenész új műfajt hozott létre: a szózene a rap, a slam, a vers és a hagyományos magyar sláger elemeit egyesíti. Az Összközművön kívül Pajor másik zenekara, az Amen is koncertet ad. Másnap a Park szinte házi fellépőjének számító Infected Mushroom áll színpadra egy, a régi zenéikre épülő settel, a Park idei programot pedig szeptember 26-án a Punnany Massif zárja.


hír budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása