2014.08.27. 18:33 – Hirdetés

Óriási hangulatot varázsolt a Pendulum a SZIN 0. napján

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

10649636_697458297009847_1311282038061763611_n.jpg

Augusztus 26-án, 0. nappal startolt az idei SZIN. Az este csúcspontja a Pendulum produkciója volt, akik abszolút megérdemelten tartoznak a világ legjobb drum and bass formációi közé. Nagyot alkotott a 30Y, a Honeybeast és a Bohemian Betyars is, valamint hajnalig szórakoztatta a tömeget az ÁRKÁD Party Aréna, az NNG Live! koncert sátra és a Zeneszöveg.hu Színpad is.

Elstartolt az idei Szegedi Ifjúsági Napok. Az első nagy koncertet az Ocho Macho prezentálta és a "Jó Nekem" című számukat szinte kivétel nélkül mindenki hangosan énekelte a SZIN Nagyszínpad előtt. Nagyot alkotott a 30Y, az utánuk következő Pendulum Dj Set Verse-vel pedig egyenesen zseniálisat produkált. Egyszerűen tökéletes volt. Óriási tömeg kísérte végig az NNG Live! koncert sátrában a Honeybeast fellépését, a rájuk jellemző fergeteges hangulatot varázsolt a Bohemian Betyars, az Árkád Party Aréna pedig teltházzal üzemelt Bárány Attila és Sterbinszky szettje alatt.

A 0. nap mindig a fesztiválra való ráhangolódásról, a beköltözésről is szól, illetve a bérlettel rendelkezők kihasználva az első lehetőséget, tömegesen csekkolnak be a fesztiválra.

Kurucsai János, a SZIN sajtószóvivője a következőket nyilatkozta: "A bérlettel rendelkezők idén 2 karszalagot kapnak, egy szövetet és egy papírt, a napijegyesek csak a szokásos papírt. A karszalagokon egyedi vonalkód van, melyet be- és kilépésnél is leolvasnak. Erre egyrészt azért van szükség, mert pontosan tudnunk kell, hogy hányan tartózkodnak a fesztivál területén, elkerülve olyan, hazánkban sajnos már többször is előforduló eseteket, amikor jóval többen voltak bent egy rendezvény területén, mint lehetne, és ezért ezek tragédiába is torkollottak. Másrészt a tavalyi évek karszalag hamisítási ügyei miatt idén új megoldást kellett találnunk ennek megállítására. A különös biztonsági intézkedések mindenki érdekeit szolgálják. A beléptetés tovább tartott a 0. napon, mint gondoltuk, de ennek több oka is volt. Egyrészt nagyon sokan és koncentráltan érkeztek 17.00 órától, jóval kevésbé oszlott szét a tömeg, mint egyébként szokott. A különös biztonsági intézkedések, a beléptetésnél a csomagok átvizsgálása is lassító tényező volt, de a biztonsági előírásoknak meg kell felelnünk. Sajnáljuk és elnézést kérünk a hosszas várakozás miatt! Ez ránk is extra feladatokat rótt, de a megfeszített munkának köszönhetően este 11-re mindenki bent volt. A mai napot azzal kezdtük, hogy bevezettünk olyan intézkedéseket, amelyekkel jelentős mértékben gyorsítjuk innentől kezdve a bejutást. Mivel a bérletesek nagyobb része már megérkezett a fesztiválra, ezért jóval kevesebb embernek kell biztosítanunk a bejutást, de a gyorsaság érdekében mindezt háromszor annyi emberrel és eszközzel támogatjuk. A napijegyüket a helyszínen megvásárlók pedig 5 kasszánál is tudnak jegyet venni. A már becsekkolt fesztiválozóknak külön, nagyobb méretű gyorssáv lesz kialakítva."

"Túl vagyunk a 0. napi nehézségeken, így az első napon már gördülékenyen folytatódik a fesztiválozók bejutása a SZIN-re, ahova fergeteges koncertekkel és bulikkal, valamint barátságos árakkal várunk mindenkit" - zárta sorait Kurucsai János.

SZIN 2014 Facebook: https://www.facebook.com/events/860811577267231




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása