2014.09.01. 16:19 – dankógábor

Lassan bezár a Budapest Park, de még bele lehet csapni a buliba

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Budapest Park idén kitett magért. Egy egész nyáron át tartó fesztiválhelyszínen sem volt még ilyen erős nemzetközi felhozatal Magyarországon. Nem túlzok, aki az olyanok között, mint Emir Kusturica, Everlast, a Russkaja, a Gogol Bordello, a Limp Bizkit, a Dropkick Murphys, a Soulfly, Rob Zombie, a Protest the Hero, a Pet Shop Boys, az Asian Dub Foundation, a Sick Of It All, a HIM, a Dream Theater, Joss Stone vagy a Die Antwoord nem talált magának szórakoztató bulit, annak már mindegy. És magyar fellépőkről még nem is beszéltünk. A Park fennállásnak eddigi évei alatt összesen nem mentem ki annyiszor koncertre oda, mint idén.

Most viszont lassan bezár a helyszín, úgyhogy sajtótájékoztatót tartottak az esőben, ahol elmondták milyen klassz volt az év, meg azt is, hogy egy hónap még hátravan. Utóbbiról ezt küldték sajtóanyagban:

A Quimby velünk kezdte és nálunk fejezi be nyári szezonját. A Park nagyszínpadán zárja le 25. jubileumi turnéját a Tankcsapda. Olyan előadók látogatnak el hozzánk, akik eddig még nem álltak a Nagyszínpadunkon (Pajor Tamás, Scooter). Sőt olyan is lesz, aki ebben a formában még Magyarországon sem lépett fel (The Serial Killers). A Park „házi zenekara” az Infected Mushroom idén a gyökerekhez tér vissza egy Old School Live Set-tel. Ska-reggae ünnep is várható a PASO és Ladánybene 27 koncertjén, ami a Kapuzárási Partihét első bulija lesz. Másodikként a Punnany Massif áll színpadra, aki idén már 3. nagysikerű és teltházas koncertjét adja a Budapest Parkban. Zárásként pedig egy óriási retro bulival köszönünk el a közönségtől.

Ez a záró retrobuli sajnos már most biztos, hogy nem lehet akkora party, mint Hasselhoff és bandájának múlt hétvégi őrjöngése, de minden azért mégsem jöhet össze. Itt a hátralévő menetrend:

2014.09.05. Zagar feat Mc Kemon, vendég: Anima Sound System
2014.09.06. Quimby, vendég: Vasárnapi Gyerekek
2014.09.11. Bikini, vendég: Abaházi Csaba és az RLB
2014.09.12. Scooter (D) 20 years of hardcore, vendég: Kozmix
2014.09.13. Tankcsapda 25. jubileumi koncert, vendég: Vegas Maffia
2014.09.14. The Serial Killeres (Xzibit & B-Real [of Cypress Hill] & Demrick)
2014.09.18. Amen & Az Összközmű - Pajor Tamás szózene lemezbemutatója
2014.09.19. Infected Mushroom (ISR) Old School Live Set
2014.09.20. Hobo és Bandája: Szégyen és Gyalázat (Best Of )
2014.09.25. PASO, vendég: Ladánybene 27
2014.09.26. Punnany Massif
2014.09.27. Total Kapuzárás! - Parkzáró Koncert és MegaParty (fellép többek között a Happy Gang, Animal Cannibals, V-Tech, Kerozin, Dj. Dominique)


hír budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása