2014.09.04. 10:00 – Lángoló

Gogol Bordello és Kusturica házassága – Gypo Circus-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A 2011 őszén alakult Gypo Circus pont azt a zenét játssza, amivel nem nagyon lehet tévedni. A balkáni ethnót, keverik a cigányzenével és a punkkal, erre pedig mindenhol vevők az emberek. A színpadon is rendkívül aktív csapat most elkészítette új klipjét a Feledd és táncolj című dalukhoz. 

A klip világa szervesen illeszkedik a zenekar által képviselt balkáni életérzésbe. Kissé kopott és használt, de mindenképp vidám, színes és életigenlő. Kutya, póni, kacsák, KGST autók és még egy műanyag tehén is felsorakozott a forgatás szegedi helyszínén, hogy a klip Macskajaj ízű pillanatai kellő részletgazdagságban elevenedhessenek meg.

- mondja a csapat

Ipacs Gergő rendező szerint a klip történetének alapmotívuma egy jellegzetes gondolatot ragad meg, miszerint folyton rohanunk egy vágyott cél felé, de sokszor érezzük – pont mire elérnénk, lekéstük azt. A klip premier koncertje szeptember 11.-én lesz a Gozsdu Manó klubban.


folk punk hír gypo circus



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása