2014.09.09. 18:06 – Nihil_AK

Hagyomány és minőség: Cannibal Corpse

Huszonhat éve a hallgatók szolgálatában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cannibal-corpse.jpg

A Cannibal Corpse együttesben szerencsére megbízhat az egyszeri rocker. A büdösgatyás death metal vonulat legjobb zenekarának ugyanis mindegy, hogy kivel és milyen stúdióban dolgozik épp, a minőség mindig garantált. Ez kiderül a szeptemberre várható lemez második felvezető dalából is, melynek címe The Murderous Pact.

Ha létezne a metálzenében Superbrands-díj, Alew Webster és bandája minden további nélkül díjazott lehetne bármelyik lemezük megjelenésekor. A kitüntetést ugye az a márka kaphatja meg, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett, illetve a hozzá kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek. Kérem, a Cannibal Corpse ennek a kitételnek minden szempontból megfelel.

Egyrészt az egyik legnagyobb névnek számítanak a death metal zenekarok között. Másrészt dalaikkal vitathatatlan érzelmi és kézzelfogható előnyöket nyújtanak a közönség számára. Friss szerzeményük hallatán az arra fogékonyak könnyen érezhetnek késztetést vicsorogva fejrázásra, netán léggitározásra a kanapén. A majdani koncerteken szintén borítékolhatók olyan érzelmek, amelyek hatására felnőtt emberek fognak világszerte különböző halálnemekről szóló szövegeket üvöltözni artikulálatlanul, miközben súlycsoportra és fair-play küzdelemre való tekintet nélkül lezúzzák egymást a dühöngőben.

Kézzelfogható előny, hogy a dalba sikerült annyi cirkalmas, kifacsart gitártémát, szaknyelven riffet sűríteniük,
amelyek hallatán a kevésbé elhivatott zenészek nagy százalékban hagyják majd el a pályát, vagy kezdenek el
olyan nevetséges szóösszetételeket hangoztatni, mint például "zeneileg indokolatlan".

Én pedig, mint hűséges birka... elnézést, fogyasztó, ezt el is várom, hiszen ez a zenekar pont ettől jó. Zenei tudásuk, valamint kitartásuk elismerésre méltó. Innentől kezdve nincs értelme vitázni: ha a Cannibal Corpse idén nem kap Superbrands-díjat, nincs igazság a világon!

Szeptemberben jön az új lemez, november 20-án pedig koncert is lesz a Club 202-ben. Örülünk.


metál hír death cannibal corpse



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása