2014.09.10. 11:59 – Lángoló

Ma este Spock's Beard az A38 Hajón

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

spocks.jpg

Alig több mint egy év telt a Spock's Beard legutóbbi budapesti koncertje óta, de az amerikai progresszív rockzenekar tagjai úgy döntöttek, hogy idén sem hagyják ki az A38 Hajót európai turnéállomásaik közül. Szeptember 10-én, azaz ma este újra láthatjuk őket. Egy igazi best of műsor adja majd a koncert gerincét – több mint 120 percen keresztül.

A tavaly kiadott legutóbbi lemez volt a 2011-ben kialakult új felállás első közös munkája, hiszen az alapító gitáros, Alan Morse és a basszusgitáros, Dave Meros, valamint az 1996-ban csatlakozott Ryo Okumoto billentyűs mellé ekkor csatlakozott Ted Leonard énekes, valamint egy régi ismerős, Jimmy Keegan dobos. 

Az új album sok újdonságot tartogathat a Spock’s Beard régi rajongóinak is, hiszen a megújult felállású banda eddig feltáratlan, új zenei területekre evez. A Brief Nocturnes friss hangzásához az is hozzájárult, hogy a zenészeknek majd egy év állt rendelkezésre a dalok elkészítéséhez. 

A kiadványon egy régi barát és egykori alapító, Neal Morse is felbukkan, igaz, „csak” dalszerzői szerepkörben.

Al és Neal testvérek, és természetesen folyamatosan tartják a kapcsolatot. Így történt, hogy Neal egyszer besegített fivérének néhány ötlet kidolgozásában, és végül az Afterthoughts és a Waiting For Me közös szerzeményként születtek meg.

– kommentálta Meros.

Egy kis zene:


rock koncert a38 spocks beard



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása