2014.09.16. 11:48 – dankógábor

Már megint őrülten dilizik a Primus

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Buggyantságért a Primusnak soha nem kellett a szomszédba mennie. A durván sajátos zenét játszó zenekar egész karrierje a buggyantságról szól, szóval annyira nem kell meglepődni a mostani projektjükön sem. Jön az új lemez, bizony. Konceptlemez lesz, azaz egy témát jár körbe. A téma pedig a Charlie és a csokigyár. A lemez mellett tematikus turnéra is indul a Primus and the Chocolate Factory a Fungi Ensemble-lel közösen (utóbbi Les Claypool főnök Fearless Flying Frog Brigade zenekarát takarja). Persze nem Európában turnéznak, ide csak ritkán téved a Primus. Tiszta csoda, hogy a Voltra eljutottak pár éve. Na de, a lényeg, hogy a Primus ezzel a lemezzel szeretne tisztelegni az 1971-es Willy Wonka-filmnek, és nem a Johnny Depp-féle alkotás előtt. Az album október 21-én jelenik meg, alább pedig ott a Golden Ticket című dal (mellesleg a Primus árul csokit is a weblapján, nem tudjuk van-e benne arany jegy).

Ja, tényleg, azt még érdemes elmondani, hogy Tim "Herb" Alexander dobos szívműtétje miatt most a toolos Danny Carey turnézik a Primussal, és játszottak Toolt is az egyik koncerten. Így:

Ha mára Tool nem játszik Toolt.


rock hír tool primus



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása