2014.09.30. 09:42 – -dj-

Szerdán Rage-koncert a hajón, meglepő előzenekarral

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A német Rage körül mostanság nagyobb esemény nem történt. Talán annyi, hogy egy különlegességeket tartalmazó kiadványuk jelent meg The Soundchaser Archives címmel, illetve 2013-ban egy nagyzenekari album. A német power metal egyik legegyedibb zenekara nem is igazán lemezen, hanem élőben elsöprő.

Egy háromtagú zenekartól ritkán látható lazasággal adják elő a legbonyolultabb témáikat is. A borzalmas frizurát és a koncerteken nevetségesen bő bőrgatyát viselő Victor Smolski gitárjátéka önmagában olyan nagy élmény, hogy már csak őmiatta is érdemes megnézni a zenekart. A statikus germán metálriffeket laza csuklóval, játszi könnyedséggel pengeti, és a szólói sem a virításról, hanem a zeneiségről szólnak.

A Rage október elsején lép fel az A38-on, olyan talán kissé szokatlan előzenekarral, mint a Little G Weevil-Pribojszki Mátyás duó. A blues zenészeket talán nem kell bemutatni, hiszen Little G éppen a magyar énekesekről osztja az észt az X-Faktorban, de ugye neki már jóval ezelőtt neve volt a szakmában. Fellép még a Lion Twin és a Tri State Corner.


metál hír rage



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása