2014.10.02. 14:32 – dankógábor

A Spektrumra kell kapcsolni a heavy metal történetéért

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

FLAT_CCC_315-STILL-IMG_6991 [SLASH].jpg

Még egy zenei sorozat indul egy magyar tévében. Most éppen a Spektrumon, ráadásul rétegműfajról lesz szó. Kizárólag a heavy metalról. A sorozatot az a Sam Dunn készítette, aki az Iron Maidennel és a Rush-sal is forgatott már többször, de a heavy metalról sem ez az első filmje. A lényeg, hogy szakértő kezekben van a 11 részes sorozat, amiben az égvilágon mindenről lesz szó, ami a műfajba tartozik. Lesz klasszikus heavy metal, thrash metal, progresszív metal, de még hardcore is. Na meg death és black metal, csak, hogy a kedvenceinket is említsük.

Ráadásul a megszólalók is egytől egyig az élvonalból kerültek ki. Többek között olyanok, mint Alice Cooper, Slash, Lemmy, Rob Zombie vagy épp a Megadeth, a Metallica, az Iron Maiden, a Black Sabbath, a Deep Purple, a Slayer, a Judas Priest, a Van Halen, a Whitesnake, a Def Leppard, a Stooges, a ZZ Top, a Soundgarden, a Mötley Crüe, a Poison, a Rage Against the Machine, az Alice in Chains, a Korn, a Slipknot és a Lamb of God tagjai. Hiteles vagy nem egy ilyen sorozat, ahol ezek az emberek beszélnek?

Start szombat este 11-kor, aztán hetente jönnek a folytatások.


spektrum hír a heavy metal története



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása